Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mnoho způsobů jak stoupat do oblak!  Donna Jensenová si odmalička přála dostat se z rodného města Silver Springs v Nevadě a nepodobat se vlastní matce, která měla smůlu na muže. První zdrcující milostné zklamání s místním fotbalistou Tommym přesvědčilo pohlednou blondýnku, že je nejvyšší čas opustit rodné hnízdo. V televizi právě běžel pořad bývalé letušky Sally Westonové, ve kterém propagovala svou knihu "Život v oblacích". Ta nabádala mladé dívky k odvaze jít za svým snem a dodávala mnoho praktických rad. Donna nadšeně nastoupí u malé letecké společnosti Sierra Airlines. Vyděšená dívka v sexy kostýmku letušky sice dostává při prvním letu panický záchvat a vyděsí i zbytek cestujících, ale brzy si na nové zaměstnání zvykne. Získá i nové kamarádky Sherry a Christine. Všechny sní o kariéře letušek u velkých společností a spolu se zúčastní konkurzu do Královských aerolinií. Christine a Donna jsou přijaty do výcvikového kurzu. Přednáší zde i slavná autorka knihy Sally Westonová. Ta stanoví Donně, která jí připomene vlastní mládí a dychtivost, jediný a jasný cíl - stát se letuškou 1. třídy. Pro Donnu to znamená najít své vysněné štěstí a podřídí tomu vše. Přes veškeré nadání a znalosti však u závěrečných zkoušek propadne. Zdá se, že sen o štěstí se hroutí. V jejím životě se navíc objeví další nečekaná překážka v kariéře, sympatický student práv Ted. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (241)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tato komedie celkem jde.Mam sice strach z letani,ale parkrat jsem ji videl.Gwyneth Paltrow a Christine Applegate jsou zde docela pekne.Scenar je slabsi a filmu to docela ubralo.Tento film nezachranuje ani Mike Meyers.Jinak na jedno shlednuti dobre...Tato romanticka komedie tedy ujde a misty pobavi.Davam ji 40 procent a 2 hvezdy hlavne za Gwyneth Paltrow.Tento snimek neni nejlepsi film Gwyneth Paltrow,ale neurazi a Paltrow ho sla natocit hlavne pro penize...Film Letuska mozna proto si ziskal vic fanousku mezi decaty,ale i muzi se v nem snad najdou...Jinak prostredi a herci jsou docela dobri.U me vsak jen slabsi prumer.Podle me to neni nijak extra dobre natoceny film.S Paltrow uz jsem videl lepsi filmy.Tohle je tak na 2 hvezdy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pane jo! Takovýho klišé jsem už hodně HODNĚ dlouho neviděl. scény jak z červené knihovny. Tragický příběh na úkor tragického režiséra. Tohle je přesně ten film který bych už nikdy nechtěl vidět. Jediné pozitivum co snad je(a za to jsou 2*). Jsou herci kteří jsou fajn a naprosto uchylnej šilhavej M. Mayers to jen podtrhává. Bez herců dávám odpad. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dlouho při sledování téhle "věci" jsem si říkal, jestli je to záměrná parodie, nebo ty blbé sentence, co herci vypouští z úst, myslí vážně. Nejhorší to bylo na začátku, pak se hrany naštěstí obrousily. Gwyneth byla výrazná (ale nevím, proč takovou roli vzala, spíš bych si tam představil takovou Cameron Diaz, třeba vzhledem k obsazení Christiny Applegate a tanečku u záveřečných titulků), Mike Meyers byl jako vždy příšerný a Mark Ruffalo hraje sice civilně, ale IMHO furt stejně, třeba jako tady. Pos est zjišťuji, že je dobře, že onemocněl a roli, kterou měl původně hrát, vzal za něj Joaquin Phoenix. Tím teď myslím tento snímek. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Komedie to není, romantický film ano a i přes šablonovité schéma romantických filmů a předvídatelnost nejen děje, ale i situací se to sledovalo celkem dobře a nenudilo to (asi za to může to prostředí letušek, tam bylo pár úsměvných momentů). Navíc tehdy třícátnice Gwyneth Paltrow a Christina Applegate vypadaly zatraceně dobře, i když toho peroxidu na hlavě bylo až moc a Kelly Preston také, asi za to mohly ty sexy úbory letušek u té malé letecké společnosti s vnitřním mottem: "Dlouhé vlasy, krátké sukně." ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Suddenly - LeAnn Rimes [4:00] ,2. No Sign of It - Natalie Grant [4:04] ,3. Was That My Life - Jo Dee Messina [3:50] ,4. I'm Not Anybody's Girl - Kaci [3:13] ,5. I've Been Waiting - Sixpence None the Richer [4:18] ,6. Boys Don't Cry - Plumb [3:48] ,7. Utopia - Sofia Loell [3:42] ,8. Circle of Love - Tamara Walker [3:42] ,9. The Bus Ride - Anna Wilson [3:55] ,10. Sincerely - G.G. [3:15] ,11. Time After Time - Katie Cook [4:04] ,12. Everywhere I Look, There's You - Tamara Walker [3:56], ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Na konci titulkov sa nachádza pár vystrihnutých záberov. (Mihail123)
  • Gwyneth Paltrow nazvala film "hrozným", svoju rolu zobrala len kvôli peniazom. (Mihail123)
  • Fiktívna spoločnosť Royalty Airlines je voľne inšpirovaná leteckou spoločnosťou Continental Airlines. (Mihail123)

Reklama

Reklama