Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (208)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Medvídek Paddington se snaží vydělat peníze, aby mohl koupit narozeninový dárek pro tetu Lucy, ale vše se zkomplikuje, protože je odsouzen za krádež, kterou nespáchal a končí ve vězení... Příběhu by se dalo určitě něco vytknout, ale malý i velký divák si film užije a dobrá nálada trvá od začátku do konce. Hugh Grant nebyl špatný. Za Brendana Gleesona (Knuckles) palec nahoru. I don't do nothin' for no one for nothin'. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se na pokračování Paddingtona těšila, vždyť, kdo by neměl rád to chlupaté a až moc příliš vstřícné stvoření? Jednička se mi moc líbila, byl to ten typický anglický humor, který miluji a celkově ten film byl krásně roztomilý, ale pokračování už se mi tolik nelíbilo, přišlo mi to až moc dlouhé na rodinný film, takže jsem se malinko nudilo a všimla jsem si, že děti v sále to taky nebavilo, jelikož neustále utíkali někam jinam, takže délku filmu považuji za velké mínus filmu a také už mi to nepřišlo tolik vtipné. Jednička je prostě lepší. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhý Paddington navazuje tam kde v první díle skončil a opětovně nabízí roztomilou,hravou a zábavnou rodinou podívanou,která tentokrát nabízí mnohem víc i pro dospělého diváka.Je tu mnohem méně dětských vtípků a zároveň je tu nejen výborný Grant nebo Gleeson,ale hlavně skoro až Andersonovská poetika.Prakticky všechny scény z vězení a některé postavy jsou až absurdní a rozhodně by se ve filmech Wese Andersona neztratily.Za tohle u mě určitě body navíc...80% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Sice tomu oproti minule chyběla má oblíbená australská MILFka, kteroužto navíc v roli hlavní padouchyně nahradil neoblíbený odporný modrooký slizoň, v sále potom naopak přebývalo mnoho oječených a do sedaček kopajících příslušníků cílové skupiny (jít na to do kina den před tím Štedrým byl opravdu blbej nápad), nicméně méďa byl opět stlašně loztomilý a vůbec to bylo vkusně zábavné cca jako minule (jasně, kvůli fakanstvu musely být přítomny i nějaké mírně pitomoučké medvědí gagy, ale s tím je holt třeba počítat), takže opět za pět a mé infantilní já mi snad dá zase na chvíli pokoj. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No lepší než první díl to fakt není. Tady jsem se moc nepobavil a většinu času nudil. Upřímně, jediné funkční scény jsou ty ve vězení. Pak teda ještě ten závěr, to je tak všechno. Jinak ale ten příběh nic extra. Pár věcí tam je zajímavých, ale ne moc. I ty 3* to ode mě má jen tak tak. Jediná povedená scéna byla proměna věznice (to byla dada...). Paddington je sice pořád sympatický, ale postavy kolem něj (až na toho kuchaře z vězení), jsou takové nijaké, ne moc rozvedené a to by některé měli být dost důležité. Je to škoda, slaboučké 3* ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)
  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)
  • Podobne ako vo filme Paddington (2014) aj tu je na konci titulkov veta: Počas natáčania nebolo ublížené žiadnemu medveďovi. (megajalec)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama