Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Základně 3 sídlila Hawthornova škola pro výjimečné mladé muže. (Disney+)

Recenze (12)

giaruj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa na túto časť pozerajú tí, ktorí nepoznajú predošlé série. Ktovie, či AHS ešte funguje tak ako v začiatkoch. Každý diel samostaný príbeh a v celku to dáva dobrý prepletený dej. Tento diel je príliš čarodejnícky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dost zoufalém startu sezóny jsem vůbec neočekával, že bych při hodnocení v jejím dalším průběhu potřeboval sáhnout ke třem hvězdičkám. A hle, stalo se. Tvůrci přestali štěpit jádro, vrátili se k povedenějším sériím, nechali mě zavzpomínat, přihodili něco málo navíc a ono to fungovalo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri roky pred výbuchom Hawthornova chlapčenská škola pre čarodejníkov objaví schopnosti Michaela Langdona a chcú požiadaťškolu Covene, aby mohol podstúpť skúšku siedmych divov, pretože veria, že dokáže poraziť Najvyššiu, čo Cordelia rezolútne odmietne. Tak Michael dokáže to, čo nedokázala Cordellia a podarí sa mu oslobodiť Queenie z Hotelu Cortez. Keď pri svojo odchode z chlapčenskej školy Cordellia uvidí, čo Michael dokázal, skolabuje. Prepojenie zo sériou Coven a Hotel Cortez potešilo najmä vďaka návratu Marsha, avšak na scénu sa vrátila aj černošská rasistka Queenie a v tejto sérii bude na pretrase opäť rasizmus a údajná diskriminácia žien. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentářem třetího dílu jsem tak docela odhadnul směřování. Propojení s Covenem (pro mě asi dosud nejlepší série) funguje na jedničku a nový element, který vnesl do série Cody Fern nádherně mysteriózně vše podtrhuje. To je opravdu na jedničku s hvězdičkou. A ten soundtrack... ()

Darxandri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné propojení skoro všech sérií odehrávajících se v přítomnosti. Ať už Coven, Murder house, nebo Hotel. Potkáme zde spousty známých tváří a že s nimi tvůrci nešetřili. Jsem rád, že se to prozatím odvíjí takto a snad to tak i zůstane. Každopádně, co jsem si četl, měli bychom dostat více postav z Murder house později v sérii a navíc se objeví a naše všemi milovaná Constance. Tak už se moc těším. Jen to týdenní čekání stojí za pendrek. :D ()

Reklama

Reklama