Reklama

Reklama

Easy

(seriál)
  • USA Easy
Trailer 1
USA, (2016–2019), 12 h 44 min (Minutáž: 27–52 min)

Tvůrci:

Joe Swanberg

Režie:

Joe Swanberg

Scénář:

Joe Swanberg

Kamera:

Eon Mora

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Malin Åkerman, Orlando Bloom, Kate Micucci, Emily Ratajkowski, Kiersey Clemons, Jacqueline Toboni, Jake Johnson, Marc Maron, Dave Franco, Hannibal Buress (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

V téhle pestré antologii s hvězdným obsazením sledujeme osudy obyvatel Chicaga, kteří se prodírají moderním bludištěm lásky, sexu, technologií a kultury. (Netflix)

Recenze uživatele kockodan k tomuto seriálu (1)

Easy (2016) odpad!

Tak za prvé, tohle dílo je nazýváno chybně antologií, čož dle výkladu slovníku cizích slov znamená výbor z literárních děl více autorů, ale je bohužel celé od jediného autora a to Joe Swanberga. A ten je co se psaní "příběhů" naprostý zoufalec bez talentu a schopnosti zaujmout. Odpudivě nudné, trapné, nezáživné a neinventivní historky, zvláště první dvě epizody ze série 1 mě nezaujaly ani nerozesmály ani jednou, což je další fail, jelikož v jejich záhlaví se píše žánr comedy. Protože však dávám šanci každému seriálu vždy třemi episodami, zhlédl jsem bohužel i část té třetí. Ovšem jen 8 minut protože Swanbegr servíruje opět to co v předchozích dvou, všichni nechutně usměvaví, šíleně v pohodě, hlasití a přeřvávající se, neustále se navzájem objímající, a obnoxiously američtí. Všechny tři episody mě neskutečně sraly naprostou absencí jakéhokoliv příběhu, vzrůša, či vykreslením absolutně nevěrohodných postav a odporně přehrávanými charaktery. Hnus a odpad nejhrubšího zrna. Na Swanberga si budu od teď dávat pozor a religiózně se mu vyhýbat! ()

Reklama

Reklama