Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Kirk s posádkou jsou potrestáni za nedovolené přistání na xenofobní planetě. (SkyShowtime)

Recenze (8)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kirk je zde ještě větší paličák, než v jiných epizodách. Když zjistí, že hlavou zeď neprorazí, pokusí se s dalšími členy posádky vymyslet, jak uniknout naplánované smrti. Síla mysli je obrovská, a tak je možné, že se posádce záchrana podaří... Nejrozkošnější scény a krásná dívka navrch nejsou tentokrát určeny sukničkářskému kapitánovi, nýbrž Čechovovi. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simulátorová epizoda před "vynalezením" simulátoru. Přesně takovej opruz, jakej bych čekal - až budu chtít vidět western, pustim si něco s Eastwoodem :/ . Jakože ok, nějaká krajně předvídatelná (a tipuju že už ve své době krajně předvídatelná), ale přesto sci-fi-ish pointa tam byla, ale jako dost slabý 3* ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mix westernu a sci-fi patrí medzi najuletenejšie crosovery. Dorazil čas aj pre ST, konkrétne do prestrelky u ohrady O.K. Corral. Dobrá atmsosféra, aj menší pocit beznádeje. Zaujímavé, že si miestnu mačičku našiel Čechov a nie Kirk. Úsmevne mi však pripadala skutočnosť, ako Kirk so Spockom dopodrobna ovládali históriu historických postáv a dátumov a že ešte aj do polovice príbehu sa snažili každému vysvetliť, že oni nie sú tými, za koho sú vydávaní. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Spectre of the Gun" bola vysielaná ako šiesta, preto je niekedy označená ako S03E06. (koba)

Reklama

Reklama