Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Tom_Lachtan k tomuto seriálu (1)

Vyšehrad (2016) 

Takhle by to vypadalo, kdyby Tonda Blaník víc chlastal, bylo mu šestadvacet a místo politiky by kopal do kulatýho nesmyslu. A je to vážně boží. Tedy první čtyři, pět dílů, které jsou nahláškované, plné ujetého humoru a sem tam nějakého cameo slavnějšího kop-do-balóna, ty jsou za pět hvězd. Ale druhá polovina vypadá, jako kdyby ji psal někdo, kdo nemá ani základku (celý díl postavený na tom, že se Lavimu udělá beďar? Vážně?) a navíc tam někdo někomu pingloval manželku, protože došlo k přeobsazení druhé hlavní role a to tak, že ta postava ztratila svůj humor a i humor veškerý ostatní se snížil na úroveň velké trapnosti, která dosáhla vrcholu v posledních dvou dílech. Takovej sešup z vrcholu do sr**ek v deseti dílech, to se jen tak nevidí.ps:FCVP! ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama