Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vyšehrad je určitě skvěle zpracovaný nápad a Kuba Štáfek se ve své postavě vysloveně našel. Hlásí do koho může a například dementní Limberský si to rozhodně zaslouží. Nicméně se nemůžu zbavit dojmu, že například pátý díl tak strašně tlačil na pilu, že výsledná pointa byla spíš trapná, než dobrá. Nehledě na to, že ten díl skončil pomalu dřív, než skončily titulky. Pravidelnější stopáž by seriálu určitě prospěla a stejně tak si myslím, že platforma Obbod svůj smysl také moc nevymyslela. Uvidíme, s čím přijdou dál... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mohlo jít o další internetovou perlu, bohužel projekt vznikl pod záštitou VOD paskvilu jménem Obbod. Jejich strategie na Youtube je taky hodně zajímavá. Jasně, začneme to tam nahazovat, ale pak se na to v půlce vyserem! K čemu druhý příjem. Geniální! Možná nejhorší je, že tvůrci evidentně nebyli připravení na tak masivní úspěch pilotu a zřejmě mysleli, že bude stačit vydávat jeden díl za měsíc. To nahodilé vypouštění epizod působilo strašně amatérsky. A to se bavíme o pouhých pěti dílech. Dalších pět snad ještě na konci roku 2016 nebylo ani napsaných. Velká škoda, hlad po Lavim byl obrovský a mělo se toho využít. S1: 60% ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Deadpoole, střes se. Máš tady konkurenci! Český antihrdina Bench zasahuje, aby svou demencí a stupiditou dobyl nejedno dívčí a nebo divákovo srdce. Problémem je to, že Obkokot nebo jak se jmenujou, dělají stejný fuck up jako udělali další americká studia u dalších seriálů. Vydáme pět dílů, pak dalších pět, pak třeba tři, a pak ten poslední. S měsíčními intervaly. Geniální. A debilní. Já sám o sobě mám velice barevný smysl pro humor. Ale hold nemám asi přímo ten smysl pro humor v tomto ohledu. Navíc se ve fotbale už pár let neorinetuju. Ale jsem rád, že Štáfek dělá i něco jinýho než Die Straße. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Zatím (po čtyřech dílech) velmi zábavná satirická oddechová prča, která pálí jednu bezva hlášku za druhou. Lavi je můj idol! ___Druhý poločas série je sice slabší a výrazně lacinější, ale pozitivní dojmy naštěstí stále převládají (hlavně díky vynikajícímu Štáfkovi, který si svou roli maximálně užívá). 70 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Fenomén Lavi mě trochu fenominul. Nevim, smrdí to trochu Okresním přeborem, ale trochu dementnějším. Tohle ocení fotbalisti nebo ti, co mají fotbal rádi, ale já ne, protože nechápu tu jejich mentální mentalitu. Ani jsem se u toho moc nesmál a nebavilo mě to a dokonce mě to ani neLavilo. S trochou nadhledu po pěti pivech bych se možná i pár vtipům zasmál. Přítomnost fotbalových osobností mě úplně míjí... teda domníval jsem se, že to jsou nějací fotbaloví týpci, protože se v tom vůbec neorientuju a je mi to jedno. A ostatní herci jsou snad všichni ukradení z Ulice, ne? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Herec Jakub Štáfek dokonce dostal možnost zahrát si za skutečný třetiligový Vyšehrad, proti FK Loko Vltavín ale branku nevstřelil. (griph)
  • Postava trenéra FK Slavoj Vyšehrad Michala Žloutka (Jiří Ployhar) je inspirována bývalým trenérem českého národního týmu Michalem Bílkem. (tukomaster)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno