Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Výborné béčko a pro mě nejlepší díl série. Bratři Hickoxové dílko prošpikovali všemi potřebnými béčkovými atributy, přesídlení do města a dobrý výběr představitele dětského leadera, to vše činí z PŘÍZRAKU MĚSTA dle mého nadstandartně zábavnou záležitost. V kontextu jsem ochoten přivřít oči i nad pompézním závěrem, i když hlavní problém zde vidím především v odfláknutých tricích. Každopádně jsem se ani minutu nenudil. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní pokračování série. Moc se mi líbí stop-motion efekty a sadistické krvavé smrti, jsem staromilec. Idea přesunu kukuřičného božstva do městského masakru se mi rovněž zamlouvala. A zase další adoptivní rodiče na popravu - kdo si chce proboha ještě osvojit děti po všech těch zkušenostech z hororů. Tenhle horor je pohoda se zlým malým spratkem, kterého chcete zabít od začátku (je to přece záporák), ale nehraje ho tak dokonalej herec jako v jedničce. Nechápu hysterii ostatních hodnocení, lidi tady dělaj, jako by to bylo pokračování Temnýho rytíře, je to přece horor a trojka něčeho, co jste čekali? :) ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Zábavný videobéčko, kdy se kukuřičné lány přestěhují do městské zástavby, což je fakt super nápad. Ve finále se v tom nejlepším světle (jen co jim nuzný rozpočet dovolí) předvedou trikařský legendy Screaming Mad George a Kevin Yagher, a vytasí se s cheesy oslizlým obřím monstrem a nějakým tím velice zábavným úmrtím. A pozor, k mání je i uncut verze, která je o dvě minuty delší, a většina "nových" záběrů pochází ze závěrečnýho masakru, takže jasná volba. Ta je dlouhá 92:53 minut. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretí diel "Kukuričných detí" je na úrovni televíznej produkcie a výkony hercov sú dosť úbohé. Scenár by sa dal ešte ako tak prekusnúť, aj keď je dej situovaný už mimo Gatlinu. Ale čo ma úplne dorazilo, bolo to príšerne nepodarené monštrum vo finálnych scénach filmu. "Urban Harvest" nedosahuje ani len priemeru na mojej stupnici horrorových filmov. ** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama