Nukkekoti 3/3
Dockhemmet 3/3
The Dolls' House (Part Three)
Krimi / Drama
Finsko, 2016, 56 min
Tvůrci:
Miikko OikkonenRežie:
Jyri Kähönen, Miikko Oikkonen, Juuso SyrjäScénář:
Atro Lahtela, Matti Laine, Miikko Oikkonen, Antti PesonenKamera:
Mikael Gustafsson, Anssi Leino, Mika OrasmaaHudba:
Brian Batz, Kaspar KaaeHrají:
Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Matleena Kuusniemi, Kristiina Halttu, Ilkka Villi, Olivia Ainali, Lenita Susi, Max Bremer, Matti Laine, Jasmin Hamid, Niina Nurminen, Janne Virtanen, Mikko Leppilampi, Laura Malmivaara, Elias Salonen, Svante Martin, Rimantas Bagdzevičius, Jaakko Saariluoma, Vera Kiiskinen, Ronja Porthan, Heikki Ranta, Kerli Kyllönen, Maria Kuusiluoma, Kuuno Väntar, Kristina Čyžiūtė, Roosa Salomaa, Mika MelenderProducenti:
Maria Kangas, Pekka RuohorantaStřih:
Antti ReikkoZvuk:
Jyrki Rahkonen, Vytautas KizalaScénografie:
Vilja Katramo, Olli-Pekka Rahikainen, Algis Garbačiauskas, Vilius VanagasKostýmy:
Anu PiriläObsah
Lena najde důležitou stopu k identitě únosce. Johannu doženou její tajemství. Degerman se snaží pomoci Pauliině.(Netflix)
- přehled
Domeček pro panenky (část třetí) (S01E03) Photo © Fisher King Production
žádní fanoušci
![]() |
30.10.2016 YLE |
---|
chrispe
Jeden odpornej případ za námi. To nám na seznámení s postavama stačí ne? Lenu tu udělali více lidskou, tak v mých očích získala víc sympatií. Jsem zvědavá, kam se to bude dál ubírat a jaký další případ přistane na stole. Doufám, že nás budou tvůrci už trochu šetřit.(5.8.2020)
jedna_vrana
Kari Sorjonen, ako hlavný vyšetrovateľ, bude v tejto fínskej kriminálke riešiť pravdepodobne niekoľko nezávislých prípadov. Prvé tri diely – „Domček pre bábiky“ rieši prípad mŕtveho dievčaťa vyplaveného na brehu mora a hneď sa mu dostáva pod kožu. Kari sa javí ako detektív, ktorý má schopnosť na mieste činu dedukovať a vidieť aj veci, ktorí ostatní nevidia. Do cesty pri riešení prípadu mu vstupujú ľudia z radnice a obchodná spoločnosť Kalian, ktorá má v pláne vybudovať kasíno s potenciálnou klientelou aj spoza ruských hraníc. Lenže si trúfli príliš vysoko – v hre je život mladých, najmä ruských dievčat, ktoré núkajú prominentným klientom. Navyše, do prípadu je zainteresovaná aj Lena z Ruska, mama jednej zo zmiznutých dievčat – Katje.(30.12.2020)