Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lena najde důležitou stopu k identitě únosce. Johannu doženou její tajemství. Degerman se snaží pomoci Pauliině. (Netflix)

Recenze (3)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kari Sorjonen, ako hlavný vyšetrovateľ, bude v tejto fínskej kriminálke riešiť pravdepodobne niekoľko nezávislých prípadov. Prvé tri diely – „Domček pre bábiky“ rieši prípad mŕtveho dievčaťa vyplaveného na brehu mora a hneď sa mu dostáva pod kožu. Kari sa javí ako detektív, ktorý má schopnosť na mieste činu dedukovať a vidieť aj veci, ktorí ostatní nevidia. Do cesty pri riešení prípadu mu vstupujú ľudia z radnice a obchodná spoločnosť Kalian, ktorá má v pláne vybudovať kasíno s potenciálnou klientelou aj spoza ruských hraníc. Lenže si trúfli príliš vysoko – v hre je život mladých, najmä ruských dievčat, ktoré núkajú prominentným klientom. Navyše, do prípadu je zainteresovaná aj Lena z Ruska, mama jednej zo zmiznutých dievčat – Katje. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden odpornej případ za námi. To nám na seznámení s postavama stačí ne? Lenu tu udělali více lidskou, tak v mých očích získala víc sympatií. Jsem zvědavá, kam se to bude dál ubírat a jaký další případ přistane na stole. Doufám, že nás budou tvůrci už trochu šetřit. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda mi evokovala Kinder vajíčko, když se v závěru ukázalo, že šlo vlastně o finále minisérie, která byla ukryta v první sezóně. Bystře jsem se tedy podíval na názvy dalších dílů a zjistil, že to takhle ti kujóni finští provedli s celou první řadou. A to jsem si myslel, že mě ničím nepřekvapí.  I přesto, že jsem našel nějakou tu chybu, necítím potřebu nějak to tu rozmazávat, protože u mě jasně převládla spokojenost. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama