Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kumail je stand-up komik, příležitostný řidič Uberu a největší fanoušek Akt X. Emily studuje psychologii, má skvělý smysl pro humor a rozhodně se teď nechce vázat. Alespoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komiků. Duchapřítomný Kumail Emily okamžitě padne do oka, a i když oba tvrdí opak, brzy je jasné, že nepůjde jen o záležitost na jednu noc. Nadějně se rozvíjející vztah ale naruší záhadná nemoc, která Emily uvrhne do umělého spánku. Teprve v nemocnici se potkává Kumail s jejími svéráznými rodiči, kteří se přes počáteční nedůvěru s Kumailem postupně sbližují, což generuje řadu zábavných situací. (Aerofilms)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (297)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Notypyčovole, já teču jak stará lednička! Ehm, za toto nadbytečně emfatické zahájení se omlouvám, já jen, že tu sedím dojatý a naměkko a culím se, jak kdyby mě mistrovsky vykouřila bezzubá cigánka. Ne snad, že by tato tuctová pákistánská feel good lávstory byla něčím originální, naopak, právě oním předvídatelným patosem mě pohladila po mé zjizvené dušičce. Není divu, že v téhle zkurvené době lží, depresí, stresu, smutku, zklamání, bolesti, kvazicitů, předstíraných orgasmů, nedodržených termínů, předraženého másla, Tomia Okamury, nevratných Frisco láhví a zasraných vlakových zpoždění mě dokáže rozněžnit tak prostinký, bezelstný příběh o lásce, kde když se holka chová divně, tak je to proto, že potřebuje srát a neví, jak to svému chlapci říct, nikoliv proto, že je nediagnostikovaná emopsychonarkomanka a má mu zničit celý život. Ano, i takový obtloustlý nihilistický patogen jako já občas projevuje emoce a případné xmrti se nudící sexy svině, jenž by mě chtěly ochočit a citově znásilnit, nechť se hlásí do pošty, jsem teď na jedno párměsíční zneužitíčko volnej. Da vstreči! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Citlivě a dokonale zvládnutá kombinace humoru, romantiky a vážných scén mně ohromila. Hlavní hrdina je klenot, který se třpitý napříč celou stopáží. Trefný dialogy rozesmějí i rozněžný. Je pěkně dobře, že existuje snímek Pěkně dobře, protože umí udělat báječnou společnost nejednomu fanouškovi filmu a to u filmů přece nejvíc kráčí, no ne, amigo ? ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný mix romantiky a melodrámy, ktorá ale našťastie od tých Kórejských nekončí tragicky. Ale dojať dokáže rovnako intenzívne. Pritom romantický rozbeh filmu je taký príliš obyčajný. Korenie tomu dodávajú len Pakistánske korene hlavného hrdinu. Ale v momente keď sa film nečakane prepne do drámy, tak to začne získavať poriadne grády, ale pritom to je naďalej stále aj dostatočne vtipné. Akurát s jedinou výnimkou a to sú stand-up výstupy hlavného hrdinu. Čo je trochu divné, keďže Kumail Nanjiani sa podieľal aj na scenári celého filmu, tak nejaké nadanie na humor mať musí, ale asi ho len nevie poriadne podať. Našťastie je celkom sympaťák a mimo humoru, ktorý dostatočne obstarávajú ostatné postavy, je v pohode. Chémie medzi ním a roztomilou Zoe Kazanovou funguje skvele. Takisto ma bavili rodičia jej postavy. Odzbrojujúco úprimná Holly Hunterová a manžel pod papučou Ray Romano. Takže po tuctovom rozbehu film neustále gradoval až do skvelého finále. Dávam spokojných. CZ dabing sa tiež vydaril. 8/10. ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Z pohledu originality ve výběru tématu, nebo přístupu k žánru je na tom film pěkně blbě. Děj ani postavy vás nemají šanci překvapit. Jedna jediná věc, která film tahá z nudy a šedi podprůměru jsou dialogy. V tom smyslu, že v 99 % podobných filmů mají postavy v každé chvíli přesnou, výstižnou a vhodnou odpověď na jakoukoliv otázku, případně pohotovou reakci na jakoukoliv situaci. Vždy mne to iritovalo a sráželo to v mých očích uvěřitelnost postav. V Pěkně blbě nicméně postavy zaskočeně blábolí, tváří v tvář překvapení plácají nesmysly, vzájemně se argumentačně faulují, případně nastává trapné ticho. Tedy tak, jak by reagoval v podobných situacích normální člověk. Za to zaslouží Kumail dík a aspoň ty 3*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Vůbec bych se nezlobil za mnohem vyšší přísun humoru. Právě humor mi zde totiž žalostně scházel. Zoe Kazan je herečkou, která mi k srdci nepřirostla, a to hlavně kvůli jejímu nepřitažlivému zevnějšku. V tomto snímku plní pouze roli jakéhosi přebytečného obalu kolem rozmnožovacího ústrojí. Film začne být trošku sledovatelný až v momentě, kdy dostane Zoe rýmičku a nebohému muslimovi nezbude nic jiné, než se postupně začít přátelit s jejími zvláštními rodiči a nepřátelit se se svými ještě zvláštnějšími vlastními rodiči. Celý film je přitom nesmírně předvídatelný a v mnoha pasážích velmi nudný. Pokud nemáte vyloženě slabost pro romantické komedie, tak o nic nepřijdete. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Hádka medzi Emily (Zoe Kazan) a Kumailom, po tom čo Emily objavila fotky žien, sa naozaj nestala. Skutočná Emily sa ale nechala počuť, že, to že ju Kumail nechcel predstaviť rodine vyvolávalo v ich vzťahu napätie. (lebarbo)
  • Vo filme sa niekoľkokrát spomína, že je Kumail fanúšikom seriálu Akty X (1993). V reálnom živote sa v roku 2016 v jednej epizóde skutočne objavil. (lebarbo)
  • Komedie vypráví skutečný příběh populárního amerického komika, který ve filmu hraje sám sebe. (Zdroj: Aerofilms)

Reklama

Reklama