Reklama

Reklama

Picard a pan Spock se střetnou kvůli navrhovanému sjednocení Romulanů a Vulkánců. (SkyShowtime)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z knižní verze se mj. dovíte poněkud nechutnou (hehe) informaci, že ´´krásná´´ adm. Brackettová z úvodu má zálusk na Picarda, eeeew.;-)  ,,Buď opatrný, androide. Nějaké Romulance by se z tebe mohly zapálit lýtka a mohla by ti slízat barvu z uší´´. Nutno podotknouti, že v cz dab. to je poněkud cudnější.:) Linka mimo Romulus není špatná (a samoz. je též důl. pro děj) já jen dávám přednost té hl. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť dvojdielu nie je až taká zaujímavá, aj keď sa v závere objaví Leonard Nimoy alias Spock, prvýkrát sa dostávame na domovskú planétu Romulánov (mimochodom ich svet vyzerá ako vystrihnutý zo stredoveku). Vybavovanie sa so Sarekom a jeho citoch k Spockovi je nezaujímavé a zdĺhavé. Pobaví humor s Datom, chýba však akákoľvek akcia či napätie, viacmenej sa iba kecá a stavia na tajomstve. Úvodná spomienka na pamiatku práve zosnulého otca vesmírnej opery - Gena Roddenberryho zamrzí. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvoudíl se Spockem, Romulany, Kllingony, infiltrací na Romulus. Prostě paráda! /// Jen mi nikdy nebylo jasné, proč se ve federaci nepostavilo nějaké průzkumné/výzvědné plavidlo s warpem a fazery, řekněme pro pár desítek lidí i s maskováním?! Maskovací technologii Kirk šlohnul Klingonům už sakra dávno. To je podobná podivnost, jako že se v TNG a VOY nikde ve větší míře nepoužívají kamerové systémy. Tvůrci toho předpověděli dost, dotykové displeje, tablety a komunikátory, ale pitomé kamery, které už v té době existovaly, tady skoro nikde nejsou?! ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě se Spock, ikonická postava z původní série Star Trek. Nabízí fascinující směs politického intrikánu, kulturního zkoumání a emocionálních momentů. Setkání mezi Picardem a Spockem dodává hloubku příběhu, zatímco témata spojenectví a porozumění překračují hranice časových epoch. Herecké výkony Leonarda Nimoye a Patricka Stewarta přinášejí epizodě výraznou autentičnost. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama