Reklama

Reklama

Bizarní nehoda transportéru promění Picarda a další členy posádky v děti. (SkyShowtime)

Recenze (11)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je přímočará až to bolí. Pokoření a obsazení Enterprise je téměř výsměch Rikerovi a následné snadné podvolení zase zneuctění schopností posádky. Ústřední zápletka je zoufale samoúčelná. Chápu že otrlí členové Hvězdné flotily jsou zvyklí na ledacos, ale tohle přece muselo nadchnout i je. Alespoň jsme si užili mladou cynickou Ro. Guinan se ani nemusela vracet do své pravé podoby. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když sou všechny vtipy ten samej vtip v bleděmodrym, tak to prostě neni vtipný. A ten pokus o psychologickou a filozofickou reflexi té situace je fakt přinejlepšim jen pokus. Naštěstí to má i nějakej jinej děj a ferengy, takže člověk prokliká jen tak pět nebo deset minut, ale i tak žádná sláva. Btw. bezpečnostní protokoly na Enterprise sou výsměch i oproti zabezpečení dětský školky. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička detí vracia úder Ferengiom. Malý Piccard s vlasmi, chudák O'Brain sa cíti ako pedofil a Guinan (ťažko povedať, ktorá Guinan je škaredšia, či Guinan ako decko alebo ako dospelá) s Ro sa idú hrajkať, veď deckosť je forma tela a nie stav mysle, ako sa nám tu snažia pretlačiť. Že Ferengiova dobijú Enterprise za pár sekúnd je jedna vec, že zabezpečovacie systémy lode sú ako hračka pre deti je vec druhá, ale že pár detí (ok, niektoré sú iba "prezlečené") dobyje loď späť vďaka autíčkam na diaľkové ovládanie a prekĺznutím s jednej miestnosti do druhej, je už aj na mňa veľa. Začínam si myslieť, že aj Ferengiovia mali byť iba deťmi, aby bola misia náročnejšia a sily vyrovnané. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice si to nepouštím moc často, ale je to docela dětinsky roztomilé. Hl. ta malá Ro, ta je super. Guinan taky o dost lepší a souhlasím s noriakim. Picard nic moc, takže zbývá melancholicky smutná Keiko, která se tulí k manželovi (což je docela bizar, když víte kdo je uvnitř té holky) a je odmítána svou vlastní dcerou. ,,Vsadím se, že jsi v dětství byla skokan´´. ;-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Když v čase 14:15 vchází Deanna (Marina Sirtis) k mladému Picardovi (David Birkin), mají oba komunikátory na pravé straně hrudi. V následujícím záběru ho však mají na levé straně. (Lajlos)

Reklama

Reklama