Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (124)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se s touhle partou už nesetkám, ale jak jsem si všiml, že má dvojka větší úspěch a o dost větší hodnocení, tak jsem si řekl, že se na to holt budu muset podívat, abych věděl, v čem to teda je lepší. A v něčem popravdě jo, třeba nové postavy mají větší charisma než všechny staré, závěrečné vystoupení se skutečně povedlo (jen mu předchází nijak zvlášť zajímavá první hodina) a pár písniček je fajn, i když je tu zase jenom výběr z mainstreamu, ale aspoň tu jednou byl Kygo, i když ho v nejlepším utnuli. Jinak je to přesně takové, jak můžete čekat - líbivý komerční produkt, ve kterém je kýč úplně všechno od dialogů až po příběh a ve kterém je hromada populární hudby. Dá se to označit jako sračka, ale zase na druhou stranu, funguje to přesně tak, jak má a jak chce a když na to člověk přistoupí, tak minimálně na jedno příjemné zhlédnutí to je. Btw, proč nevysvětlili, kam zmizel Mike? McFlaneren se jim na to asi vykašlal, ale postava, kterou daboval, byla v jedničce rozhodně nejzajímavější a tady zoufale chybí. Místo toho je tu zase trapný Gunter, ale naštěstí má míň prostoru než jsem se obával. Slabé 3* ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

První snímek z roku 2016 byl rozjuchanou hudební jízdou s neuvěřitelně zpracovanou choreografií, který mě bavil od začátku až do konce. Je tedy vážně dobrou zprávou, že druhý díl se nese ve stejném duchu, přičemž si i tu a tam něco přidá k dobru. Ve finále tedy dostaneme dynamickou oku i sluchu lahodící záležitost, která občas dokáže být i překvapivě dojemná. Skvělá práce! „Dream big dreams.” ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

I na podruhé to funguje znamenitě. Příběh se docela rozumně posouvá na další úroveň. Všechno povedené z prvního filmu zůstává, ale ne tak, že byste si řekli, že se tvůrci pouze opakují. Všechno je posunuté trošku dál. Nechybí plejáda známých jmen v hlavních rolích a covery spousty známých hudebních hitů. Prostě ta formule, co fungovala napoprvé, tak funguje opět a pravděpodobně bude fungovat i v budoucnu. Popravdě mi to ale ani nevadí. ()

berry.77 

všechny recenze uživatele

Po delší době se musím vyjádřit a musím uznat, že tohle mělo šťávu a tu správnou energii. Opravdu to gradovalo jak příběhem tak i postavami. Sice to bylo opět předvídatelné, ale od začátku vás to chytne a pustí až na konci kde to opravdu po celou dobu neztrácí tempo, ale spíše to rotuje nejdříve dolů a nečekaně na poslední chvíli to vystřelí a to ne jednou. Chytlavé písničky pop hudby a ty songy i animace jsou fresh. Je to lepší jak jednička i když ta originalita z jedničky je fuč, ale určitě to chytne děti i dospělí..... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sing "jednotka" ma síce až tak neuchvátila, no o to viac "dvojka" prevýšila moje očakávania. O sequeloch je známe, že väčšinou zostanú v tieni a často sú dokonca takpovediac zbytočné, avšak Sing II. ma veľmi milo prekvapilo a zdalo sa mi to oveľa lepšie ako Sing I. Výborný scenár, epická zápletka, nové postavy, svižné tempo a vydarené hudobné čísla, to všetko boli veľké prednosti tohto animáku. Dokonca by som povedal, že aj humor pôsobí oveľa dôvtipnejšie a menej infantílne ako predtým. Takže u mňa celkovo spokojnosť, bavil som sa a film som si prekvapivo užil. 4* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama