Reklama

Reklama

Professor Marston & the Wonder Women

  • Česko Professor Marston – the Wonder Women (více)
Trailer 2

VOD (1)

Snímek Professor Marston & the Wonder Women vypráví neuvěřitelný skutečný příběh autora jedné z nejikoničtějších superhrdinek všech dob a odhaluje svůdná tajemství z jeho soukromí. Harvardský psycholog doktor William Moulton Marston (Luke EvansKráska a zvíře) ve své době sklízel nemilosrdnou kritiku za to, že vytvořil komiksovou feministickou superhrdinku. Skutečnost, že žil současně se svou manželkou Elizabeth (Rebecca HallDárek) a jejich milenkou Olive (Bella Heathcote), byla ale mnohem víc provokativní než všechny dobrodružné příběhy, které kdy napsal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (107)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Životopisné filmy většinou nevyhledávám a erotické už vůbec ne, ale na tento mě ukecala přítelkyně a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. I když bylo zvláštní vidět představitele Barda a hrabě drákuli dostat na prdel od nějakého vidláka. Zajímavý příběh a historie Wonder Woman a jejího tvůrce. 85% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

úplně něco jiného než by člověk čekal a než slibuje název,ale vůbec to neznamená že jde o špatný film.Vznik Wonder woman je tu spíše okrajovou záležitostí a film se většinu stopáže věnuje profesorovi a jeho dvěma ženám.Jakkoliv tenhle polygamní vztah v té době určitě nebyl zrovna tím co by společnost schvalovala a nebyla to tak procházka růžovým sadem,je třeba ocenit,že film na něj nenahlíží nikterak dramaticky a nechce pudit slzy,nebo popichovat divákovu lítost.Naopak film po celou dobu působí hravě a s velkým nadhledem,takže nakonec je z něj hodně příjemná oddechovka...70% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kamera, výprava, kostýmy...tomu nebylo co vytknout, lepší už to snad ani být nemohlo. Ale jinak mě to nechalo chladným, milostnému trojúhelníku jsem rozhodně nepřišel na chuť, protože pro mě měl nulovou chemii a chyběla mi v tom jakási psychologická hloubka, kterou bych ocenil možná tím spíš, že to byl film o psycholozích. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

O Williamu Marstonovi jsem už ledacos četl, takže samotný příběh až takové překvapení není. V čem je ale film odvážný je to, že příběh o polyamory a (sub)dominanci naroubovává do strukturních prvků výstavby tradiční hollywoodské romance, čímž vlastně předkládá takový charakter vztahu jako něco ryze normálního. A to je sympatické. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak ja neviem. Formálna a herecká stránka neboli zlé, no príbeh samotný ma nebavil. Pár zaujímavých momentov by sa tu síce našlo, no celkovo som bol na konci aj tak rád, že príbeh profesora Marstona a jeho dvoch žien už skončil. Všetky udalosti okolo neho a jeho práce sú tu podané na môj vkus až príliš nezáživným spôsobom. Pritom hlavné body sú celkom zaujímavé - psychológia, vynález detektora lži, polygamia, Wonder woman, rajcovné kostýmčeky.... Problém je asi v horšej réžii. Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě Lowell (Massachusetts, USA). (BMW12)
  • Marston žil v polyamorickom vzťahu s Elizabeth Holloway Marstonovou a Olive Byrneovou. Po Marstonovej smrti, obe ženy zostali vo vzťahu a vychovávali svoje štyri deti spoločne. (SpoilerAlert)

Reklama

Reklama