Reklama

Reklama

Hříšnice - Cora

(série)
  • USA Cora

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Když mladá maminka nevysvětlitelně ubodá neznámého člověka, soucitný detektiv se snaží odhalit tajemství jejích chybějících vzpomínek. (Netflix)

Recenze (67)

zapalik 

všechny recenze uživatele

To byla lahůdka! Skvělá hlavní představitelka, US expresident trestající se za své hříchy taky ušel. A série pohltila, ke konci jsem byl hodně napjatý, což se mi nestává. Jen jsem nepochopil, proč ta novinářská prasata nenechali popravit ligou ochránců přírody za ten neskutečnej svinčík na trávníku před domem rodičů manžela hříšnice :-) ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kdyby z toho místo seriálu byl film, tak by to byla skvělá záležitost typu Zmizelá. Bohužel to natažení na seriál z toho vysálo napětí a tempo děje. Vedlejší děj detektiva mě vůbec nezajímal a časem jsem ho jednoduše přetáčel, stejně tak retrospektivy. Ale samotná zápletka si vážně zasloužila filmové zpracování. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

V mene Otca i Syna i Ducha vymysleného: točte lepšie seriály! Komentujem iba prvú sériu, ktorá mi pripadala veľmi slabá a nedomyslená najmä v detailoch. Napríklad barmanka by si ťažko spomenula, kto v bare tancoval pred piatimi rokmi. Alebo prečo by niekto klamal, že nepozná človeka, ktorého zabil, keď je jasnejšie ako číre jazero, že ho poznal. Alebo... to už nechám tak. Zase jednej žene - celý život všetkými manipulovanej, konečne preplo a zaklala muža rovno na pláži pred očkami detičiek a rodičov s úpalom. To je celkom dobrý nápad, pripomenulo mi to Cudzinca od Alberta Camusa - zabiť niekoho bez zjavnej príčiny. Ale čo nasledovalo, ma už vonkoncom nebavilo. Možno, keby to bolo lepšie natočené... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ta první série se dost povedla. Vůbec jsem nevěděl, jakým směrem se tento detektivní počin bude ubírat, o to více jsem čuměl v první epizodě, když se toho tvůrci vůbec nebáli a rozehráli teda divokou partii. Fakt jsem jen zíral. Jessica Biel se svým civilním výkonem neskutečná, v těch vypjatějších scénách hrála jako o život. Ale seriál se mi zalíbil zejména kvůli postavě kriminalisty Harryho, ztvárněný Billem Pullmanem. Velice zajímavý charakter, doufám, že v dalších sériích poodkryjí jeho stinnou minulost. Jinak příběhově nadprůměrné, první dvě třetiny jdou na diváka spíše pozvolnějším tempem, žádnou závratnější gradaci rozhodně nečekejte. Ale závěrečné dva díly přišly s několika vydařenými zvraty, za což tvůrcům směřuje má pochvala. Jinak seriál je nasáklý tak nepříjemnou atmosférou, která se vám zahryže hluboko pod kůži a už vás nepustí, jednoduše to nepatří mezi ty nejoptimističtější kinematografické počiny. Ale to mi právě sedlo. Uvidíme, co přinese druhá série a nová příběhová linka. Za mě si Cora odnáší 8/10 ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Pomalé občas až stagnující tempo, které tak však ještě lépe vyjadřuje Cořinu nevinnost a nemohoucnost se pohnout vpřed. Není to ten nejvíce šokující příběh a odhalení, ale s divákem si způsob vyprávění hraje opravdu dobře. Jessica Biel je výborná, jasné vykoupení po plejádě béčkových rolích v ještě béčkovějších filmech. (nejlepší epizoda - 1x07) ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama