Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Rachel McAdams potvrzuje, že je nejen největší zlatíčko mezi herečkami, ale především je dokonalá v jakémkoli žánru, který zkusí. I díky ní (celá barová sekvence geniální) jsem si tuhle lehce nadprůměrnou komedii užil víc, než jsem vlastně čekal. Plus teda ještě skleněný stoly. Chovaly fakt divně. 7/10 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jestli poslední roky ve filmovém průmyslu něco nechápu, tak proč se netočí více nestupidních a netrapných komedií. Game Night je je stupidní jen trochu a příjemně, jinak se jedná o docela zamotanou legrácku, která v sobě obsahuje překvapivě velkou porci napětí a akce (na poměry komedie samozřejmě). Večer s noční hrou se povedl, byť zasmát jsme se mohli i více. 7/10 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt hodne prijemny prekvapeni. Originalne pojata cerna komedie, ktera se obejde bez fekalniho humoru a romantiky a od zacatku do konce slape jak hodinky. Po sviznym, ale nikterak objevnym uvodu se rozjede samotna Nocni hra, ktera se s pribejvajicima minutama cim dal vic zamotava, az jsem nakonec nevedel, co je nahrany a co ne, o zvraty neni nouze, ale misty to je uz precejen lehce prekombinovany. Navic se film neboji nejakyho toho fuckovani nebo krve, takze za to taky body nahoru. Vsechny dvojice "soutezicich" jsou sympaticky, kazdej dostane prostor, ale nejvic samozrejme extra sympataci Bateman a McAdams. Nektery sceny jsou sice uz krapet moc a trochu neverohodny, ale vyvazuje to kupa tech skvelejch a neni nouze neustale o nejaky, vetsinou nadprumerny vtipy. A samozrejme se najde i par masakralnich (obcas doslova). K tomu si pripoctete sviznou rezii, fajn vizual a nabouchanej soundtrack a mame tu jednu z komedii roku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Game night je síce prekvapivo zábavný film so zopár luxusnými fórikmi, len osobne ma ešte viac mrzí, keď sa vymyslí námet s potenciálom a ten je potom prispôsobovaný čo najširšiemu publiku, tak, aby bol každý aspoň trochu spokojný. Čo som cítil najmä vtedy, keď sa diváci smiali na miestach, ktoré mi pripadali pomerne trápne a naopak. Všetci herci majú komediálny talent, najmä Jesse Plemons príjemne prekvapil, keďže som ho ešte v ten samý deň videl v úplne odlišnej úlohe v The Post. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $37miliónovTržby USA $69,179,066Tržby Celosvetovo $117,679,066Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,689,669Tržby za predaj DVD v USA $5,964,754║ Úvodom to vypadalo zas na riadne praštenú podprahovú bejkovinu, nakoniec ale sa to rozhýbalo v celku konzumnú a miestami aj príjemne zábavnú praštenú nočnú hru. /60%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (MATADOR)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama