Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (474)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá komediální jednohubka, která okrem nápaditého příběhu nabídne i bravurní kameru či soundtrack. Game Night se rovněž může pochlubit jak zajímavým hereckým obsazením, tak i faktem, že se tvůrci velmi "radikálně" odchylují od zavedených a průhledných žánrových klišé a filmových postupů. Všechny tyto atributy tedy dohromady utváří skvělou, zábavnou, a hlavně originální podívanou, při níž se budete královsky bavit. Skvělá práce! PS: Rachel McAdams je boží! „That's a strong glass table.“ ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Film plný ujetých věcí, přesně tak to na mě působilo. To, co začne jako nevinná přátelská hra se nakonec zvrhne v boj o život. Kde končí hra začíná skutečné nebezpečí? Mladý pár pořádá každý týden s přáteli herní večer. Jednou se k nim přidá bratr manžela s tím, že uspořádá večer, na jaký nezapomenou. Pak se už jen dostáváme od jedné šílené situace ke druhé a nevíme, kdy to skončí, ani co je pravé a co ne. Je tam pár dost komických postav a momentů. Například postava divného policejního souseda v podání Jesseho Plemonse. Michael C. Hall má na konci docela dobrou roli. A Rachel McAdams je kouzelná jako vždy. Taky byste si zahráli s nimi? "Jsem jako Liam Neeson!" :D ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Gangesterská komedie se sympatickým ústředním párem mě zaujala už svým filmovým plakátem. Škoda, že tam nebylo víc scén s tím psem, ale zase těch pár bylo vytěžených na maximum. Moc se mi líbila myšlenka společných herních večerů, na kterých se pravidelně schází parta přátel a které se jednou zvrhnou v hru o život. Ač jsem zvraty očekávala, stejně mě překvapily. Kéž by bylo víc takových komedií. ()

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby to nepůsobilo tak uměle, nemělo to tak načančaný vizuál a nehrála tam banda nesympatickejch idiotů, co tam melou hrozný sračky, dalo by se to sledovat. Ani jednou jsem se nezasmál, po celou dobu jsem si spíš říkal "wtf" a totálně jsem nepobral o co tam má jít. Poslouchat hlášky o tom, jak mi umíraj spermie, jak moje žena spala s celebritou a mluvit o tom asi dalších deset minut pro mě nepředstavuje komedii. Selfíčka a jóga tomu nasazují korunu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa človek namotal na sympaticky pôsobiaci pár, na ktorý sa začali nabalovat v pohode pôsobiace vedľajšie postavy a neblbá zápletka. Po únose som mal v tele vyplavené endorfíny, ktoré mi vyvolávali dojem, že od čias Pařby ve Vegas sa konečne zjavuje štýlová jazda plná pestrých momentov. Bohužiaľ Nočná hra, aj keď má vydarené scény a dobre poprepletaný dej, tak ako celok neprináša nadpriemerný zážitok. Komédia bez stupidit, fekálií, bizardností, ale aj bez faktoru nezabudnuteľnosti. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • V úvodní scéně filmu můžeme vidět různé deskové hry, včetně „Lodní bitvy“, na kterou je později ve filmu reference. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama