Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po rodinné oslavě, kterou uspořádala báječně, jak je jejím zvykem – alespoň na jejím facebookovém profilu to tak působí - se ráno Dana (Tereza Brodská) probudí s podivnými fleky okolo očí. Sama by to zas tak moc neřešila, jenže všichni okolo to řeší dost. Lékařské testy jsou negativní, doktoři si nevědí rady. Dana přichází o práci, protože s ekzémem nemůže za přepážku banky, kde dosud pracovala a kde má hypotéku na vlastní dům. Zoufalá skončí u podivné psychoterapeutky (Jitka Schneiderová), která ji donutí podívat se na sebe i svět okolo pořádně, položit svým blízkým důležité otázky a taky pojmenovat, čeho se ona sama ve skutečnosti bojí. (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj bezvadnej život naprosto pominul něco jako Zákoník práce, čímž mě tedy dost namíchnul. Udělal to samozřejmě proto, aby mu pěkně vyšly reálie, protože vyhodit člověka z práce pro takovou malichernost jako je pár fleků v obličeji, s tím by měl zaměstnavatel opravdu dost bezesných nocí a mohlo by se mu to vymstít, i kdyby oželel odstupné. A to, že by žena před 50-kou naivně odešla sama, při svých zkušenostech? Tomu se mi nechce moc věřit. Zkrátka a dobře, myšlenku to mělo celkem dobrou, ale nepodařilo se ji zasadit do věrohodného scénáře. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je vlastně takový instantní návod na řešení veškerých životních problémů zabalený do příběhu pro ženy. Pokud si podobné body vážně upřímně sepíšete a začnete je řešit, tak se váš život pravděpodobně opravdu změní. Teď je jen otázka jak, a kolik lidí na to má odvahu. Připadalo mi to málo drama, málo komedie a málo psychologické, ale nejsem cílovka, takže na tom nesejde. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla zatím nejlepší část Nepodělaného života. Asi se mi tak líbila hlavně proto, že se mi zdála být úplně reálná, o podobných situacích se lidi v běžném životě často baví a Tereza Brodská to pěkně povýšila perfektním výkonem. Nebýt až příliš přetaženého optimismu v závěru, hodnotil bych plnou palbou, protože jsem se dobře bavil. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tereza Brodská jako workoholička, která jede ve zběsilém tempu i doma až po jedné oslavě se jí objeví nechutné červené kruhy pod očima, s kterými tam běhá hodinu až jsem se zamyslel, zda autorky nemohly vymyslet něco méně odpuzujícího, protože se na to nedalo koukat. V polovině jsem pochopil zhruba směr a cíl - napravení hlavní hrdinky, záchrana rodiny, ale už to nějak nezachránilo určitou odpudivost. Dvě hvězdy za jinak perfektní herecký výkon Brodské a bavil mne i její manžel v podání Vasila Fridricha. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro Terezu Brodskou je to velmi vydařený návrat. Problém z psychosomatickou vyrážkou se stane impulsem pro výbuchy paniky, sebelitování, hysterických výbuchů. Brodská se záměrně stává odpudivou. K tomu dusná atmosféra ze strachu ze stárnutí. Je to tedy velmi ženské téma, ale mě se to líbilo. Závěrečné moudro, že peníze nejsou všechno mě trochu zklamalo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Otec (Vasil Fridrich) dostal k výročí tričko s nápisem: „Too Young to Be Old“ („Příliš mladý na to, aby byl starý“). (sator)

Reklama

Reklama