Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Recenze (66)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Všeho schopnej Knoxville je k nezastavení celej svůj život :) a neustále pokračuje v devastaci svého zhuntovaneho těla .. hvězdičky za to.. že to magor natáčel všechno sám ( mnoho zranění při natáčení) jinak bohužel..slabota..film vesměs o ničem.. krom krkolomných kousků ..sranda žádná.. od zkušených pardu z Jackass bych čekal mnohem více.. 35% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí ukázek jsem počítal s tím, že tady Johnny Knoxville nemůže šlápnout vedle. Téma, které mu je hodně blízké, jen kdyby nevypadal už tak staře. Vždyť mně během filmu došlo, že já ho vlastně ve filmu docela dlouho neviděl. Čím to ale může být? Vždyť komediální vlohy on má a akční sekvence vždycky ovládal bez problémů sám. Tady mu sice táhne na padesát, ale kaskadérských kousků se pořád nebojí, což mu jde určitě k plusu. Action Point ale ztrácí námětem, který je jednodušší víc, než je balík toaletního papíru, ale na druhou stranu překvapuje momenty, kdy stojí za to pozorovat vše, co se na plátně děje a i to, co se děje za snímaným hercem. V pozadí scény totiž zažijete více legrace, než přímo před ní, což je možná největší problém filmu. Je fajn, ale podle mě měl rozhodně navíc. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $5,059,608Tržby Celosvetovo $5,103,000▐ Riadna humus prekérnosť, však Johnny Knoxville. Úplne mimo vkusu, neviem pre koho sa tieto blivajzy točia. /5%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Necekal jsem zazraky, ale i tak me to zklamalo. Napad na saskovani v zabavnim parku je idealni material, aby se Knoxville vyradil a skutecne neuplyne snad pet minut, aby nekdo nekam neupad, neco na nekoho nespadlo a podobne, jenze tvurci to neumi podat, takze to pusobi, ze se to deje jen tak mimochodem, jako kulisa filmu a i kdyz je to misty trochu usmevny, ze by se u toho dalo nejak nasmat, to se rict neda. Herecka sestava je samozrejme naprosto mimo, ostatne ani nemaj co hrat, ale bohuzel i ten Knoxville, kterej je vetsinou v podobnejch rolich jistota, tu nic moc nepredvadi a vypada spis jak prestarlej pedofil. Par momentu se tu najit da, ale jinak nuda. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Těžká letní retro pohodovka ze starý Ameriky, kde ještě něco znamenala vlastní zodpovědnost za blbost a nebylo tolik zasr*ných pravidel. Primitivní srandy dost, pořád baví Knoxvillea idiotský charisma, stunty a Pontiuse roztomilý neherectví, alko medvěd sympaťák. Nejsem schopný říct jak je něco takovýho dnes vůbec relevantní (symbolicky jsem šel sám do téměř prázdnýho kina, plus dle čísel jde o kasovní propadák), určitě to není nic pro upjatý přecitlivělý kaktusy ani možná dnešní mladou generaci dávno po MTV. Hrstka ale určitě ocení, třeba mě jako odkojenýho Jackassem a s celoživotní slabostí pro dělání píčovin, dohnal ten demoliční závěr a vůbec starosvětský fuck off nádech filmu až téměř k slze. (reálná předloha zde) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, který by měl mimochodem kvůli vzhledu už spíš nosit jméno Benicio Del Carrey, si při natáčení přivodil nejvíc zranění za svou dosavadní kariéru. Ten soupis vypadá, jako kdyby ho několikrát přejel kombajn, ale směrem k výsledku byla jeho oběť naprosto zbytečná. Snaha navléct jackassové korálky šílených kaskadérských kousků na nějakou příběhovou nit hraničila s marností, ale za tu bolest to jako recenzent Action Park Advisor na ty dvě hvězdy nakonec vytáhnu (byť je to těsný jak nátělníky Chrise Pontiuse).. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Noxvyl s Pontpyjusem jsou i na stará kolena hovada, co si neuvědomují, že jim tělo musí vydržet až do smrti. Toliko k plusům. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a parťáci z Jackass přišli zase s něčím novým a to s kousky, které výborně zakomponovali do filmu. Tím je tenhle snímek originální, protože drsné scény nenatáčejí s kaskadéry, ale právě s hlavními herci a tím vybočují z davu. I příběh je nápaditý a celkově srandovní a dobře se na to kouká. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvěle urvaná komedie, kde si v zábavným parku lidi s upřímnou radostí lámou kosti, dětem se míchaj do cukrový vaty lajny koksu nebo se tam vožírá medvěd. Docela sem se u toho dost gebil, za mě od Knoxvilla lepší než Bad Grandpa. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem oddychovku u který člověk může vypnout mozek. A tenhle film se mi trefil do noty. Možná je to i tím, že mám slabost pro Jackass a tím pádem i pro Johnyho Knoxvilla. Přesto víc jak 3 hvězdy dát nemůžu. I tak se klidně na tenhle kousek v budoucnu zase někdy rád podívám. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jackass v zábavním parku. Charakterizace této komedie ani nemůže být jiná, neb filmu šéfuje Johnny Knoxville a ukazuje nám, že v něm z jeho extrémních kousků, které předváděl zamlada, ještě něco málo zbylo, tudíž neustále padá z výšek, honí lesní zvěř a provádí různé skopičiny, přičemž hlavně provozuje zábavní park Action Point, který se nějakou dobu těšil popularitě i bojkotu z vlastních řad, než byl úplně úřady pro svůj kontroverzní ráz uzavřen a nynějšímu penzistovi z něj zbyly jen hezké vzpomínky, které předává své vnučce. Knoxville se zase jednou svěřil do péče maskérů, kteří z něj udělali dědu s plesnivějícími nehty u nohou, a ve své mladší verzi je majitelem parku, v němž je především odvázaná sranda, občas se i řeší vážnější věci. Knoxville se spojil se svým parťákem z Jackass Chrisem Pontiusem, a společně dali zavzpomínat na extrémní časy jejich bláznivé show. Extrém to není největšího kalibru, ale stačí to, aby to vytlačilo zápletku na nedůležitý okraj. Režisérovi pak stačí, aby se mu hlavní hvězda při předvádění extrémních kousků nezranila a celý film je hotov. Retro scenérie jsou přesvědčivé, dějiště bláznivých vylomenin se sestává z jednoho plácku, od něhož se příliš nevzdálíme, Knoxville je solidní tahoun a R rating se mohl využít mnohem hustěji. Pokud jste příznivci bláznivých kousků Johnnyho Knoxvilla a jeho družiny, brány jeho parku jsou vám otevřené dokořán. 7/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Éra Jackass v čele s Knoxvillem už je nenávratně pryč (Edit k 27.4. 2020 - oznámen nový Jackass na 2021 LETS GO) co si budem povídat, ale čekal jsem, že Action park nám to trochu připomene. Až na pár vtipných scén, to bylo celkem suchý. No co už, Johnnymu táhne na padesát, ale snaha tu vidět byla. Více se mi tu líbil Chris Pontius, který dost pobavil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sto minut je moc - i hodina by bylo hodně. Film tak nějak odletí jako balon do ztracena. Alkoholický medvěd je vtipný. Zajímavější by bylo shlédnout dokument o tom Knox.... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

V textu se píše, že bych se měl u filmu smát z plných plic. No tak teda ne. Nesmál jsem se z plných plic. Nesmál jsem se vůbec. Ani jednou. Po nějaké době jsem zapomněl, že ten film vůbec běží a věnoval se jiným věcem a nakonec jsem to úplně vypnul. Prostě mi tam nepřišlo nic vtipnýho. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Johnny je starý a není co dřív aby pobavil, a nebo se mu to prostě tady nepovedlo. Nudny film i herecky a nějaká ta scéna která měla byt považována za vtipnou, byla buď ohraná nebo nudná, tohle se fakt nepovedlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ty kaskadérské kousky jsou pecky, i ve skoro padesátí na to Johnny má, ale jinak to ani není moc vtipné... ()

Reklama

Reklama