Reklama

Reklama

Archer loví geneticky vylepšené lidi zvané „vylepšení“, kteří jsou zodpovědní za útok na Klingony. (SkyShowtime)

Recenze (5)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sotva tu Enterprise dali dohromady, hned ji zase rosekají na hadry... Za to stupidní nalodění augmentů na Enterprise jim nemůžu dát víc!! Navíc tohle téma, už bylo dávno vyřešeno (TOS) i uzavřeno (ST II.)... Tahle "trilogie" mě nikdy nebavila... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulej díl nebyl nikdo ve vězení a scénáristi se nemohli udělat, tak to teď vygradovali na otrockej trh s mučenim, wow, ohh, to musela bejt ve scénáristickym pokoji pořádná orgie. Chjo, fakt. A získávat otroky útokem na ozbrojenou flotilní loď, jasně, naprosto rozumná a dlouhodobě funkční strategie. Jo, sorry, díl je ofiko o tý B-storce o eugenice jasně - škoda, že jedinej způsob, jak uměj autoři ukázat geneticky vylepšený jedince je v podobě party emočně labilních mocichtivejch teenage soap opera psychopatů. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím to zhruba tak, že když tvůrci seriálu zjistili, že mají k dispozici jen čtyři sezóny místo obvyklých sedmi, nacpali do té poslední všechno podstatné. Proto je téměř každý díl stěžejní. Minisérie o geneticky vylepšených nadlidech není výjimkou. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama