Reklama

Reklama

Týpci a zbraně

  • USA War Dogs (více)
Trailer 1

Film byl natočen podle skutečného příběhu dvou přátel (Hilla a Tellera), čerstvých dvacátníků žijících během války v Iráku v Miami Beach, kteří se rozhodli plně využít málo známou vládní iniciativu umožňující malým firmám ucházet se o zakázky americké armády. Přes skromný začátek začali zanedlouho vydělávat velké peníze a žít na vysoké noze. Ale situace dvojici hlavních hrdinů přeroste přes hlavu ve chvíli, kdy se jim podaří získat zakázku v hodnotě 300 miliónů dolarů na dodávky zbraní afghánské armádě – ale jak později vyjde najevo, obchod, do kterého je zapleteno pár velmi pochybných lidí, nemá vůbec nic společného s americkou vládou. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (411)

Ampi 

všechny recenze uživatele

V daném filmovém žánrů je přece jen mnohem lepší Obchodník se smrti. Ale i tak Váleční psy alias Týpci a zbraně (český název má blíže k názvu knižní předlohy) dokážou na pár místech rozesmát a i možná morálně poučit. Pokud tedy od filmu podle skutečných událostí v této kategorii morální poučení chcete. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je to možné, ale z Jonaha Hilla se pomalu ale jistě stává herec, a ne jen ultimátní kokot. Kokotem tedy tady pořád ještě je, ale to jen proto že mu to předepisuje scénář. Ale jinak je vlastně v pohodě. Co v pohodě moc není, je představovat ultimátní zmrdy živících se z války jako vlastně docela v pohodě týpky s jen trochu ostřejším povoláním, ale to ať si každý přebere sám. 7/10 ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Bezproblémovo sledovateľné, miestami vtipné, s fajn hereckou crew, ale aj tak skrz naskrz maximálne trocha nadpriemerné, pretože War Dogs je film ako taký na buddy komédiu málo komediálny a na dramatický príbeh obchodníkov so zbraňami málo dramatický, dosť neosobný, príliš plytký a neprepracovaný. Jednoducho mix žánrov, ktorý skvelo fungoval napríklad už v mnoho krát skloňovanom Vlkovi z Wall Street, pretože Vlk z každého žánru vyšťavil maximum, ale tu to Phillipsovi skrátka extra nevyšlo. War Dogs neurazia, ale ani nenadchnú. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Srať na hate z moviezone ci rottentomatoes, toto nie je Due Date. Todd Phillips natočil ďalšiu vydarenú komédiu. Prirovnávačky k Wolf of Wall Street ci The hangover nechápem (načo?). War Dogs nie sú a myslím si, že ani nechceli byť jedným z týchto filmov. Nič originálne či svetaborné, ale zábavná a má to sympaťáka Milesa Tellera a frajera Jonaha Hilla, ktorý si tu jazdu užívajú... tak ako ja v kine. Bradley Cooper zbytočný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy já můžu. Teller pomalu, ale jistě buduje svou kariéru a Jonah Hill už hvězda na komediální scéně nepohybně je a zde víceméně táhne i celý film. Filmy podle skutečné události, které se odehrály nedávno mi příjdou daleko atraktivnější než filmy dle skutečnosti z daleké minulosti. Humor jde lehce bokem, zasmál jsem se nejvíce při podivném Hillovém smíchu, ale tempo si film drží slušné, neustále se něco děje, průsery jsou na cestě a končí to dramaticky. Po pravdě jsem jim i lehce záviděl. Dobrý a zábavný film. 80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (44)

  • Pri rozhovore v Miami na pláži v pozadí pri pohľade na Efraima Diveroliho (Jonah Hill) dvojica muž - žena odchádza. Pri opätovnej odpovedi Davida Packouza (Miles Teller) je tento pár na druhej strane a prichádza. (speedy7929)
  • Jonah Hill (ve filmu jako Efraim Diveroli) kvůli roli přibral 20 kg na váze. (cihlenka)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Reklama

Reklama