Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (107)

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

Blackhand47 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Nasraných ptáků patří k těm špatným filmům, k nimž nelze cítit negativní emoce. Celou dobu se totiž jen mlátíte do čela, jak je to blbé a nakonec vás film překvapí ještě větší blbostí. Dílo budu tentokrát hodnotit velmi zvláštním způsobem a jednotlivé minusové body tak krásně osvětlím. Každé zvíře, které není pták nebo prase jsou body dolů, tedy -25, čímž se snažím zachovat ducha herní předlohy. Nadměrné užívání slavných písníček bez většího smyslu -5, hipster prase a další nové a zbytečné postavy -40 a extrémně stupidní zápletka s trapným koncem pak vezme dalších 20. Tím se dostáváme na krásné číslo jako je počet prstů na rukách normálního lidského jedince a já jen doufám, že podobně blbých animáků bude brzy konec a studia si uvědomí, že děcka nejsou jenom vypatlaní dementi. 10% ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Už jednotka prišla s krížkom po funuse, no zázračne nejaké doláre zarobila a tak tu teraz máme dvojku - v čase keď po Angry Birds už neštekne ani pes. Všetko je ale horšie ako minule, podarené gagy sa zredukovali v podstate len na infitráciu labáku v prevleku za degenerovaného orla. Zvyšok je síce stále kriklavo farebný a naspeedovaný, ale kričanie po sebe zábavu nerobí. 5/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl za veľmi zvláštnych okolností a tak som si povedal, že si z toho urobím tradíciu a tieto nasraté vtáky budem kukať v kine. Dvojka opäť prináša zaujímavý príbeh, posolstvo a jednu skvelú scénu, takže od jednotky sa nejak extra nelíši. Divák sa aj zasmeje, aj zamyslí, hlavne sa nenudí, má to spád a rozumnú minutáž. 2 z 5 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Aby mohlo pokračování fungovat jako POKRAČOVÁNÍ, musí být alespoň nějak konzistentní s č.1. A to se v tomto případě nekoná ani omylem. Z ničeho nic mají Birds několika násobně lepší praky (nejdřív se sotva trefí v rámci ostrova a teď už v pohodě přes vodu?). Prakticky od první chvíle působí #2 jako úplně něco jiného (s recyklací původních postav). Něco jako remake… Nebo jako postavit vedle sebe dějově Rychle a zběsile a Rychle a zběsile 9. Pravidla pokračování (vzít co fungovalo v #1 a vynásobit x2) se tu vůbec nedrží. Došlo na komplet přestavbu. Nekorektní humor zmizel a přibyl o třídu infantilnější, zcela hloupý a v extrému i cíleně nechutný (prasečí smrkance?). Pozn. k čemu byla ta dějová linka s třema vejcema? ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)
  • Když Stříbrnka s Rudohněvem rozbíhají kouli, musí se dostat na rychlost 100 km/h. Na hodinkách mají rychloměr a dosáhnou „požádované“ rychlosti 65 mph, což je ale v přepočtu 104 km/h. (PAULOO)
  • Při hromadných scénách se zástupci ptactva opakují stále dokola. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama