Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (107)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Angry Birds Movie 2" sa podľa mňa poučil z chýb svojho predchodcu a narozdiel od veľmi priemerného a nie veľmi vtipného filmu nám naservírovali dobrý film s dobrým humorom, ktorý ma skutočne miestami poriadne pobavil. S hrdinami som si to užil oveľa viac, príbeh bol podľa mňa lepšie napísaný a hlavne si myslím, že tu máme skutočne vtipné dobrodružstvo. Animácie opätovne na vynikajúcej úrovni a dokonca mám pocit, že sa o niečo aj vylepšili. A to ma dosť teší. Na film sa skvele pozeralo. Boli tu skutočne dobré gagy, na ktorých to v podstate celé stojí. Neviem čo viac o tom ani povedať. Je to proste skutočne vtipný film, na ktorom sa pobavia aj malí aj veľkí. A okrem toho by som povedal, že je tu aj dobre ukázaný charakter práve nášho hlavného hrdinu Reda, ktorý má strach, že už ho nebudú mať obyvatelia vtáčieho ostrova radi. A preto chce stále byť hrdinom, ktorým sa po prvom filme stal. Prímerie s prasatami je podľa mňa dobré a ukazuje, že aj nepriatelia môžu spolupracovať. Ku koncu sa dokonca objaví ešte aj jedno veľké prekvapenie, ktoré bolo podľa mňa fakt super. Vynálezy boli super. Ako sprej neviditeľnosti, po ktorom už budete neviditeľní navždy. Alebo detektor orlov, ktorý potom stále ziape - "Nablízku je orol!" Ak máte deti a chcete, aby si užili dobrú komédiu, tak choďte do kina a užite si to. Myslím si, že budete spokojní. A hoci nie všetky fóry fungovali a ku koncu to skĺzne do klišé zóny, tak stále si film dokázal udržať moju pozornosť a práve vďaka toľko spomínanému humoru ma udržal. Hodnotenie: B+ ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Finští videoherní ptáci v americkém kabátě jsou zpátky a jede se v naprosto totožných kolejích jako v původním filmu. Zápletka možná disponuje zajímavějšími aspekty i větší smrští vtípků pro malé i větší, ale sešel jsem se s několika specifickými vadami, přes které u mě nejede vlak. Vykrádačka songů z jiných animáků či repetetivnost scén z obdobných děl mi přišly až moc okaté. Smůla tvůrcům, že si dokážu takových prkotin povšimnout. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

O chlup slabší než jednička. Holt úděl dvojek. Chybí tomu prvotní wow efekt. Scénář byl takový zvláštní a pokulhával, ale což. Sranda to byla pořád. Naši staří dobří naštvaní ptáci :D animace naprosto stejně dobrá, výběro songů opět úžasný, chytlavé rytmy. Navíc ta ptačí mrňata byla k sežrání a ta úplně prťata, co se sotva vylíhla z vajec, ta byla k uňuchňání. Takže ano, stejně jako jednička, ani na dvojku nedám dopustit, i když má už nějaké mouchy. ()

Blackhand47 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Nasraných ptáků patří k těm špatným filmům, k nimž nelze cítit negativní emoce. Celou dobu se totiž jen mlátíte do čela, jak je to blbé a nakonec vás film překvapí ještě větší blbostí. Dílo budu tentokrát hodnotit velmi zvláštním způsobem a jednotlivé minusové body tak krásně osvětlím. Každé zvíře, které není pták nebo prase jsou body dolů, tedy -25, čímž se snažím zachovat ducha herní předlohy. Nadměrné užívání slavných písníček bez většího smyslu -5, hipster prase a další nové a zbytečné postavy -40 a extrémně stupidní zápletka s trapným koncem pak vezme dalších 20. Tím se dostáváme na krásné číslo jako je počet prstů na rukách normálního lidského jedince a já jen doufám, že podobně blbých animáků bude brzy konec a studia si uvědomí, že děcka nejsou jenom vypatlaní dementi. 10% ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele

No to je ale ranec mexický a to jsem na to chtěl jít do kina. Čekal jsem od toho  tolik, začátek skvělý a bavil mě až do scény s Hugem na záchodě, ale pak to přešlo do extrémně klišózní, feministický, cringe a úchylný pohádky pro děti, která totálně zničila i tu hru... Prostě, tohle už není Angry birds, tohle je nepovedená parodie na Mission Impossible s cringe dialogy... Zlatá jednička, ta se aspoň držela principu hry a to ptáci vs prasata, obávám se, že tímhle je celé Angry birds zazděno... Málem jsem při tom konci umřel jak to bylo cringe. Bych blil. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Při hromadných scénách se zástupci ptactva opakují stále dokola. (PAULOO)
  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)
  • Ve scéně, kdy tři písklata (ptačí mláďata) zachraňují vejce, se ve Vesmíru potkají se satelitem, který se vizualně podobá satelitu KOMPSAT-2, který byl vypuštěn v roce 2006 a určten k dálkovému snímání Jížní Korei. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama