Reklama

Reklama

Trailer 2
Japonsko, 2023, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Fujuhara Patora (kniha)

Kamera:

Jutaka Kurosawa

Hrají:

Maaja Učida, Činacu Akasaki, Sumire Uesaka, Jui Fukuo, Kacumi Fukuhara, Nanami Jamašita, Marika Kóno, Jú Serizawa, Miju Takagi, Miju Kubota, Madoka Jonezawa (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co jsem napsal k první sérii by se dalo napsat i o té druhé, kdy tohle anime je spíše takové odlehčené dobrodružství s přitroublou romantikou a snahou o vtip. Harém se pomalu, ale jistě rozšiřuje jakož i jednotlivé ostrovní části. Sem tam to zavítá do nových koutů daného světa a sem tam se objeví úhlavní nepřítel pro posunutí příběhu. Tohle je už spíše o sledování ze setrvačnosti, jak tohle nakonec dopadne a také čím autoři překvapí v tom málu, co není obvyklým klišé. Animace i hudba se drží na svém. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

První série byla aspoň fakt vtipná, tady to jede už na setrvačník... Vtipů ubylo, harém se rozrůstá a hlavnímu hrdinovi nikdo nemůže konkurovat, protože je fakticky takový hodný overlord Ainz-sama. Seriálu chybí větší konflikt a lepší zápletka. V pár scénách hodit Endeho a profesorku, co znají minulost původního skoro vyhubení civilizace je fakt málo... ()

Reklama

Reklama