Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Česká oddychovka, ktorá nemá absolútne čo ponúknuť. nenachádza sa tu hodnotný príbeh, humor je bode mrazu a herecké obsadenie je dosť nesympatické na to aby som to ledva dopozeral do konca. Polívkova dcéra sa na neho tak podobá až je to neuveriteľné. Akurát keď má žena alkoholické vystupovanie nie je to zas taká sranda ako v prípade jejho tatka. Film nič človeku nedá a nechápem základ vzniku jeho existencie o to viac ma v dnešných dňoch prekvapilo zistenie že je dostupné pokračovanie. 31% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Uff. Sice kameramansky s střihovou skladbou je to lepší než dvojka, ale za to nebudu dávat hvězdu navíc, ne? To snad má být samozřejmost, že celovečerní filmy do kin netočí nějaký youtuber na stařičkou Nokii. Absolutně jsem tady nepobral motivace postav, změny jejich charakteru, a jestli nás to mělo navnadit na horský luxus, tak pak nechápu ty scény ve společné sprše na hotelu a rušení nočního klidu. Nakonec se z toho sledu scének ve stylu Sněženek a machrů bez invence a bez vtipu jemně vyloupne jedna milostná linka, která je dovedena ne tak zcela do konce, ale upřímná dcera je alespoň nějakým oživením. Jinak to celkově vypadá jak pokus o televizní inscenaci, ale žel jen pokus, ne film. Jo, btw, ten vtip s Klausem, ha ha, ten byl fakt děsně cool. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Tak to byl Špindl. Nakonec nebyl tak špatnej." Nová taktika českých tvůrců je asi vkládat svým postavám hodnocení přímo do úst. No nepomohlo to. Dneska se točí filmy stylem: 1) Tak které místo ještě ve filmu nebylo? 2) Kdo z herců kývne na všechno? 3) Co by tam asi tak mohli dělat? 4) Seznam věcí, které vždycky zaberou (nevěra, nadrženost, záměna místa nebo osoby)....pořád je to Milane málo.... tak tam dáme Koháka, aspoň jednoho Langmajera, Bendovou, Vašuta, no a Nohu, toho co neuměl mluvit v Přeboru. ________ Výsledkem je trapný slet ještě trapnějších fórů, za které by se možná (říkám možná) styděl i trošku Zdeněk v Kameňáku. Dámy prominou, ale tvůrcům se tady podařilo mimořádně zohyzdit dvojici Polívková, Krausová. Naopak Kateřina Klausová působí mezi nimi jako zjev, sice to s hraním nemá moc společného, ale aspoň se na to dobře dívá. Milan Cieslar má u mě střídavě dost bodů, tady ale není za co. Jo a už nechte toho Oldu Navrátila na pokoji, na tohle se fakt nedá dívat. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Prapodivný mix (nebo vykrádačka) Sneženek a machrů, Snowboarďáků, Padesátky či Románu pro ženy. Ne, není to tím, že film o horách nejde udělat jinak. Když už se divák ujistí, že nejde o žádný výše zmíněný film, nastane nejistota, jestli to není nějaký speciální díl Tvoje tvář má známý Stardance. Bylo mi trapně za Oldu Navrátila, Igora Bareše, Marka Vašuta protože to co "museli" hrát nemělo opustit mysl scénáristovu. Jeden jediný povedený vtip ("A na zadku máte celulitidu") neznamená komedii, a jediný poznatek z filmu pro mě byl utvrzení v tom, jak jsou Krkonoše ošklivé hory. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film bez zápletky, děje či sympatických postav. Horské veselohry se dobře prodávají. Vidíme hollywoodské berličky jako oslovování diváka nebo zpověď hrdinky. Mlhavé přísliby romantiky - "Špindl není jen o lyžování. Předvedou se názorně všechny sponzoři (název areálu na bundě lyžařského instruktora) klišé jako pády na svahu , dialogy typu "řekni mi o sobě něco, třeba co právě čteš", karaoke, seznamka, lidé s trenkama na mrazu , alkoholové opojení. Epizodní postavy se objeví a najednou zmizí... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama