Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Neumím si vůbec představit, jak se tvůrci filmu při natáčení bavili a chechtali se tolika "vtipům"... Vystřižené nepovedené scény na konci ale ukázaly, jak velice zábavné natáčení bylo. Výsledek je ale bídný. Navíc působí, jako by ani nebyl filmem. Nejen že je děj roztěkaný, přeskakuje a klopýtá, navíc jej ruší vstupy brzy otravných mariachi a sice hnusně charismatického, ale opět rušivého Pavla Kříže. Hodnocení zcela odpovídá kvalitě díla. Nikdy více. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle teda byla pěkná šílenost. V knize to může fungovat, ale ve filmu ne. První polovina filmu strašně hektická a jde se od jedný scény k druhé, nějaká návaznost chybí. Většina postav nehorázně trapná a kýčovitá. Druhá polovina filmu se trochu uklidní a dá se na to relativně koukat, ale taky žádná sláva to není. Natož, že to má být komedie tak sem se pousmál asi na dvou místech a jinak nuda. Někoho asi zaujme nahá Issová, já očekával, že si Krejčíková zopakuje Poupata, ale měl jsem smůlu. Issová hraje tu psychopatku dobře a ty její bláznivý výrazy ji fakt jdou. Renč se svým fetišem na oheň (což už dokazoval na Lídě Baarový) si samozřejmě nemohl odpustit plameny, takže je tam zase máme v několika scénách. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sic vám dvě hvězdičky, ale bavil jsem se slušně. 80 minut byla přesně taková stopáž, jakou si film zasloužil. A to se ještě jely utratit peníze na Slovensko, kde vznikly absolutně zbytečné scény. Vždy, když se na scéně objevil Kříž a zďáblil se, bavil jsem se. Každá proměna Dvořáka byla krásně prdlá a vždy pobavila. Sezení u psychologů bylo krátké ale velmi intenzivní a já se neudržel a rozchechtal se nahlas. Na druhou stranu kdykoliv je v záběru Issová (jak jsem ji měl dřív rád), jde o strašný průser - buď dojem hodně kazí její skutečný věk, když hraje 18ku, nebo se má chovat neskutečně prdle a u ní mi to prostě vůbec nesedělo. Černá čísla si film ale rozhodně nezaslouží a každému bych ho vřele doporučil. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

už pár let žiju v domění,že česká "komedie" svého dna dosáhla a to opakovaně...pak se ale z ničeho nic objeví nový film Filipa Renče a hle...pojem dno dostává úplně nový rozměr.Nevím přesně komu je tenhle ultra bizár určený,ale každopádně dělá blbce z chlapů,hovada ze ženských a hlavně absolutní idioty z diváků.Tendenci vypnout jsem měl každých cca 5 minut,nicméně vytrval jsem protože mě zajímalo co paní Pawlowská a pan Renč považují za humor.To je koneckonců asi největší a jediná deviza "zoufalek".Je to tak neuvěřitelně hloupý film,že divák má snahu ho dokoukat aby se přesvědčil,že se mu to nezdá...0% ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý Filip Renč , dělá zoufalé filmy a věci. Tak po zhlédnutí romantického filmu Jak se zbavit nevěsty, jsem nabyla dojmu, že nic hloupějšího neuvidím. A ejhle ,,mistr" Renč to zvládl s přehledem jemu vlastním, co mohl zmrvit také zmrvil. Z herců vytvořil kretény z divnými účesy s nenormálním a nepřirozeným vystupováním. Myšlenka, humor, nápad = 0. Halina pravděpodobně obdržela honorář za ucházející knížku, proměnila ho za pytel trávy a začala psát tento scénář. Nebo jí k němu Renč vůbec nepustil, jinak si to vysvětlit nedovedu. 20.3. 21PANÍ Halino v rozhlasu jste potvrdila mé podezření, že Vás Renč k ničemu nepustil, tímto se Vám omlouvám a vše to vysvětluje. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Svatba se natáčela v barokním kostele sv. Kateřiny v Praze. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)

Reklama

Reklama