Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renata dává Mirkovi druhou šanci a Johana vítězí nad Annou Karolínou. Jediná Veronika se nechce smířit se svojí životní situací a přesvědčuje kamarádky, aby svůj sen o novém životě nevzdávaly. Její zbrklý telefonát osudově zamíchá budoucnost všech tří žen a vypadá to, že zničí vše, co doposud vybudovaly. (TV Prima)

Recenze (19)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Za celý seriál, protože tak nějak už to zde zřejmě jde hodnotit jen po epizodách, ale není možné dát jedno hodnocení seriálu jako celku. Což je celkem blbost, pokud jde o seriál na pokračování (u něj mi hodnocení po jednotlivých epizodách hlava nebere), nikoliv o cyklus, kde jsou jednotlivé části autonomní. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Samotný konec byl stejné zklamání jako celý seriál. Jediný kdo v celém seriálu za něco stál byl Olin a Anna Karolína, všechny ostatní role nesympatické a nudné. Myslím, že celý seriál by šel docela pohodlně zredukovat na 2 - 3 epizody a divák by o nic nepřišel. Jednu hvězdu dávám za znělku, která mi doteď hraje v hlavě a druhou právě za Olina a Annu Karolínu. 35% ()

Reklama

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem poslední půlhodinu posledního dílu. No a také dva první, po kterých jsem měl jasno, že ne ne ne! Poslední půlhodinka celé té anabáze mě ale zajímala…přeci jen, šlo o konec docela složitého krimi příběhu. Ha Ha Ha, to by ale nesměla mít „na svědomí“ TV Prima. Takže co jsem viděl? Vražedkyně unikly trestu, protože jim to hlavní vyšetřovatel „odpustil“. Jeden ze „zabitých“ se na samém konci ujistí, že ho jeho žena chtěla odpálit do povětří dortem k jeho narozeninám…a chystá se s ní na další společně prožitá léta. To, že mu jeho milenka uteče s jeho penězma nijak neřeší. To že ho soused, který mu balil ženu vyká, to už je jen taková drobná bizardnůstka, kterou už asi nechtěl řešit nikdo, za pět minut budou přeci titulky, no ne? No a nejvíc mě vylekal „open end“, vypadá to, že nějaká ta pokračování budou.. Z kategorie odpad prostě není důvod slevovat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek posledního dílu: nájemný vrah , který stojí za Čvančarovou se rozhlédne široko daleko, aby zkontroloval, že nikdo nikde není. Když usoudí, že je opravdu nikde nikdo není široko daleko, tak vystřelí a v momentě výstřelu kde se vzal tu se vzal skočí do dráhy letu střely nevlastní syn Čvančarové a zahrání jí život a o půl sekundy později na nájemného vraha skočí Polívka.. zase kde se vzal tu se vzal ... normálně nelogičnosti u takového typu seriálu neřeším , ale .... a nakonec ten konec beru celkem pozitivně, jak jinak konkrétně by to mohlo skončit a nebyla to tragédie pro zúčastněné nevím. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stačí zadat how to vychovávat dítě...." :D :D :D 1) "Svět se zbláznil. A vy chlapi jste se stali úplně nepříčetnejma. Co chcete? Abychom vás začaly venčit? :D ;) Ale já tohle dělat nebudu." 2) Víš, jak jsem ti říkala, že nesnášim chlapy, co zůstavaj na půli cesty? Přešlapujete tak dlouho, že nakonec zůstanete mimo hru." výborná Pavla Beretová v celé sérii, ale v tomto díle ještě více; a náhodou mně se ten konec moc líbil, byl jasný a výstižný ..... a pak že jsou ženské naivní, celkem stěr pro jediného přeživšího z té trojice.... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama