Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

on si myslí,že je psychopat,ona nejde daleko pro sprosté slovo a je označována jako nymfomanka.Realita je ale úplně jiná a oba hlavní hrdinové jsem pořád spíš ještě děti hledající a v určitém slova smyslu nacházející sami sebe.Těch 8 dílů je fajn,utečou jako voda,ale že bych si z nich v rámci netflix tvorby sednul na zadek se říct nedá.Není to první ani poslední kousek o problémovém dospívání...60% ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Celkom rozumiem ľuďom, ktorý tento seriál zavrhujú, pretože ich príliš iritujú hlavné postavy a ich správanie. Mňa iritovali tiež, v prvej epizóde, možno kúštik v druhej. Kľúčom k ich obľúbeniu je však uvedomiť si, že nesledujeme dramatické osudy mladých ľudí na pozadí ich rozvíjajúcej sa lásky, ale proste len čiernohumornú poloabsurdnú tínedžerskú road movie preplnenú bizárom, a užívať si jazdu. Kamera a strih ma nesmierne bavili, aj herecký výkon mladého, no a čerešničkou na torte je skvele namiešaný 50tkový soundtrack. Dokonalé to nie je, ale ako jednorázová kratochvíľa na dva netflixové večery to dosť funguje. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Událost ledna! Teen retro Bonnie a Clyde ve zvráceném britském obalu. Hlavní dva představitelé jsou bezkonkurenční. hlavní hrdina je 17 letý introvertní psychopat s touhou někoho zabít a jeho přítelkyně je 17 letá nymfomanka s hodně drsnou mluvou. No dvojice k pohledání. Film si nebere servítky s černým až sarkastickým humorem, dojde i na pár zvrácených scén, rychlé tempo a napětí díl od dílu roste a finále doslova šokuje. Skvělá mini seriálová jízda. Očekávám druhou sérii. 90% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V první polovině série dost vtipné a to i přes fakt, že je to humor dost na sílu. Jenže s jistým zvratem seriál dost zvážní a už to přestane být tak nějak zábavné. Právě ta absurdní přehnanost a sympaticky nesnesitelná nihilistická dvojka tomu dávala tu pravou šťávu. Jako vážný seriál to ale moc nefunguje a působí to trochu hloupě. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Když chcete svou novou známost podříznout, ale neustále se dostáváte do prekérních situací, tudíž k tomu pořád není vhodná příležitost, tak se do ní postupně asi zamilujete nebo co. Bonnie a Clyde hadr aneb romantika na hony vzdálená červené knihovně. Pokud tedy červená v onom slovním spojení neodkazuje ke krvi, protože hrdina je zakřiknutý sociopat s vražednými sklony, jenž má po vzoru westernových pistolníků pro jistotu vždy ruku na kudle, a hrdinka protivná kráva, která by vytočila i toho největšího flegmatického introverta. Tohle duo si tedy rozhodně „zamilujete“ a budete mu fandit, a pokud ne, tak ve vás není špetka rebelské romantické duše. Cynické, trochu na sílu a až moc chtěné, ale přesto poměrně zábavné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)
  • Ačkoli oba hlavní představitelé hráli postavy, kterým je v seriálu 17 let, ve skutečnosti jsou mnohem starší. Představiteli Jamese (Alex Lawther) bylo v době natáčení 22 let a představitelce Alyssy (Jessica Barden) bylo 25 let. (Nelitos)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama