Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

Kaceris 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria mi zbehla až moc rýchlo, až sa mi to nepáči. Prvá časť začína ihneď na klasickom narcos tempe, a hunt na Pabla sa mohol začať. Pablo ktorý mal zo začiatku všetko pod palcom, všetko začína strácať. Zo začiatku sa ešte drží, no ako sa do hry o Pablovu hlavu zapoja ešte aj Los Pepes, tak už Pablo padá. Až trochu pomalý ale decentný koniec je druhá séria Narcos lepšia ako prvá. Takže osud Pabla sa tu končí, a začína sa nám nová etapa kartelu Cali. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pád nadvlády kartelu Pabla Escobara v ešte realistickejšej podobe, než tomu bolo v prvej sérií. Kôli tomu trošku nižšie tempo a väčšia rozťahanosť, ale sťažovať sa nedá. Sú to dejiny a umenie v jednom. Ps: Seriál sa nevolá Escobar oprávnene. Zo záverečnej epizódy je jasné, že Columbia nie je očistená ani zďaleka... 88% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naplnili sa moje obavy z konca prvej serie, kedze sa druha znova cela venuje Escobarovi a nekonecnemu honu na jeho osobu. Prva seria bola nabita udalostami do takej miery, ze to miestami pôsobilo prilis skratkovito. Druha je zase roztahana, kedze im uz vela zaujimavych udalosti neostalo. A tak sa behom druhej serie viackrat stane, ze Escobara uz skoro chytia, ale nakoniec im znova tesne ujde a tak stale dookola az do finale, ked s nim konecne zuctuju. Akurat postupne jeden za druhym chcipaju Escobarovi privrzenci, Ovela zaujimavejsi je dej, ktory sa popritom venuje superiacemu kartelu Cali, ktory postupne prebera Escobarove obchody a zaver serie naznacuje, ze sa mu budu naplno venovat v dalsich seriach. Na to sa tesim pomaly viac ako na Escobarov pribeh. Plusom tejto serie je, ze sukromiu Holbrookovej postavy sa uz serial venuje len minimalne a postava policajta Pedra Pascala sa solidne vypracovala, takze dufam, ze dostane poriadny priestor a stane sa hlavnym akterom policajnej linie. Druha seria je ina ako prva. Je dejovo riedsia, ale zase sa jednotlivym udalostiam venuje viac do hlbky a obsahuje aj kvalitnejsie akcne sceny. Zaujmu niekolke prestrelky natocene na jeden zatah kamery. 7/10. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Escobar už není ten Escobar z první série, víc než kdy jindy neváhá s vražděním civilistů a masakrováním policistů, ale zároveň se musí skrývat a neustále utíkat. Mamon je mocný. Escobar přerostl sám sebe a nevidí důsledky svých činů, kterými si vypěstoval silnou konkurenci a mocné nepřátele, kdo chce moc nemá nic. Impéria se nikdy nehroutí potichu, ve smrtelném tanci strhává Escobar s sebou úplně všechny, kteří mu naivně ale i oddaně pomáhali. Změna tónu mezi první a druhou sérií je znatelná, první série je příběh o budování moci, před kterou není úniku, ta druhá je příběh plíživé smrti, před kterou není úniku. Zvlášť v posledních dílech je tohle v jednom případě moc dobře poznat (ačkoli nevím, zda se to tak skutečně stalo). Moura, Holbrook a Pascal jsou skvělí, a mrzí mě že v dalších sériích to bude bez Moury.. tak snad se k Pascalovi přidá i Holbrook. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sérii bychom mohli rozdělit do dvou částí. Ta první, která vrcholí působivou likvidací colonela Carrilly, svou kvalitou jednoznačně překonává celou úvodní sérii. Sledujeme, jak Robin Hood z Medellínu zcela neviděn a neslyšen vystřeluje do vzduchu své kokainové šípy, před kterými se nemohou ukrýt zrádci ani ozbrojené síly kolumbijského státu. Divák pohlcen kombinací akce a napětí ani nedutá. Poté jakoby Narcos o jeden stupeň podřadil. Z šestky na pětku. Pablovo kokainové impérium se velmi rychle začíná drolit a divák je svědkem toho, jak postupně přijde o všechny své spojence i loajální pracovníky. Tato část však prakticky neustále operovala s použítím špionážní techniky a nenabízela žádné inovativní postupy. Z hlediska praxe účelné, ale z pozice diváka již mírně iritující. Výtku mám rovněž k lehkomyslnému chování některých postav, zvláště pak agentů DEA, kteří místy působili jako turisté na dovolené, kterým se nemůže nic stát. Co se týká seriálového osudu Dona Pabla, tak se určitě nabízelo alternativní rozuzlení. Stačilo trochu citu. Scénárista místo toho bohužel pouze otrocky zkopíroval historii a nechal tak nejsympatičtější postavu seriálu zemřít. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)
  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)

Reklama

Reklama