Reklama

Reklama

Za zrcadlem

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nevíte, kdo vás sleduje. Manželský pár, který přišel o dítě, se snaží začít znovu. Koupí starý motel v poušti, ale rychle zjistí, že se tam děje něco divného. To, co se zprvu zdálo jako únik, se změní na napínavou jízdu do podivného světa plného tajností. Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. Následuje zvrácená hra na kočku a myš. Ray musí závodit s časem, aby zachránil manželku i sebe před příšerným tajemstvím, s nímž je motel spojen a před podivnými lidmi, kteří ho navštěvují. (TV JOJ)

(více)

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Manželský pár přijde o dítě a zkouší začít znovu provozováním motelu kdesi na vidlákově. Jenže v motelu je u jednoho z pokojů šmírovací okénko, které začne nový vlastník záhy využívat. Cage je tady divný, ale nelezl mi nervy, což beru jako plus. Ale tím ta pozitiva tak nějak končí. Mě tam totiž spousta věcí přišla zbytečná včetně toho šmírování, na kterém je to vlastně částečně postavené. Pak mi přišla k ničemu i ta lechtivá linie, která snad měla svést diváka ze stopy, ale vůbec se jí to nedaří. A nakonec tu byl záporák, který byl očividný z prvního záběru a to z toho prostého důvodu, že nikdo jiný to být nemohl. No a nakonec to bylo celé strašně dlouhé, takže bez rychloposuvu to nešlo. Čirá zbytečnost. 10% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jak sa vola Hallmark pre chlapov? Tento film by bol na tej stanici filmom tyzdna. Nizkorozpoctovy uondany thriller v ktorom znudeny Cage smiruje v motely svojich hosti. Na konci sa konecne pobije s nejakym zaporakom, ktory vyzeral podozrivo od prvej sceny v ktorej sa objavil a nasledne môze Cage odist z mesta aj so svojou zenou s ktorou si behom filmu riesi manzelsku krizu. Nejake klady na tomto filme s obohratym nametom? Cage s briadkou vyzera skvele. Tentoraz otravne neprehrava. Nechapem preco nehra vedlajsie ulohy v poriadnych filmoch. Stale na to ma. Druhym kladom je pekna retro hudba, ktora ale nepôsobi nasilu retro jak keby vykradala nejaky znamy motiv. Takze vysledkom je zbytocny film. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to ke konci neztrácelo dech a ve svém vyústění to nebylo popravdě celkem nudné a očekávané, tak bych snímek hodnotil ještě o něco lépe, protože Cage se na voyeura docela hodil. Chtělo by to ale trochu jiné směřování, trochu jinou cestu. Takhle je to spíše jen dobrý rozjezd se špatným koncem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Slabučký film, v ktorom manželský pár po smrti dcérky chce začať odznova a kúpia motel. Ten však skrýva nejedno tajomstvo. Škoda, Nicolas Cage sa v už objavuje iba v slabých filmoch. Dej nie je ničím výnimočný, policajný šerif irituje od prvej chvíle a ani Cageova rola nie je príliš dobre zvládnutá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicka US kravina, cely pan Klec dnes uz obavam sa ze ma vykrocene presne tym smerom kde isty Seagal uz dlhodobo toci tie svoje "klenoty" : skoda slov, takmer vsechno spatne, reziser neznamy . 5 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě Looking Glass příjemně překvapil, ovšem.... A to je zásadní! Film plnej ohromnýho potenciálu zprznil hrůzostrašnej konec!!! Opravdu hodina a půl stojí za to, neustále to svádí diváka z kolejí a je to plný hádanek. Závěr je bohužel velká lacinost, kterou si Cagův film nezasloužil! Za supr třičtvrtě bijáku a nádech thrillerů z devadesátek solidních 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Úplně jednoduchej příběh,s naprosto tuctovou zápletkou,vhodnou do osmdesátek,kde se to těmahle rádoby thrillerama hemžilo.Na rozdíl od posledních Nikovejch filmů to ale neni blbě natočený,ani herecky tragický,takže to člověk sjede jaksi bez větší úhony.Ale jednou to fakt stačí.40%. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, máme tady bezva motel na dobrý adrese, který je jako přesně stvořený pro manžele, který chtějí znova začít a mít, jak se říká čistej stůl. No a v tom motelu je pokoj s číslem 10. kde je zrcadlo! Ne vážně. A to zrcadlo je z jedný strany propustný, takže vidíš co tam dělaj hosti za prasečinky a oni tě vidět nemůžou! No to je hustý! A co dál? Dál už nic. Takže kdo chce vidět film absolutně o ničem, tak směle do toho. ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

nudna sracka v zasranym motelu, kde hraje cage s lisbonovou..absolutne utahany,nudny, o nicem film..uplna zbytecnost..ale hvezdu dam za cagea, kterej vypada porad dobre. - update: ne cage vypada jak troska a seru na nej fakt uz! neschopnej kreten! udela 3top filmy v kariere a jeste za sebou a pak toci samou sracku za srackou! at de doprdele kokot! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dobrý film s Cageom aby už človek pohľadal. Toto sa tak dlho hralo s dejom a tak dlho to budovalo atmosféru, až to vyšlo celé na zmar, lebo záver niekto urobil na kolene. Mám pocit že už všetky americké motoresty majú priehľadné zrkadla a tiahne sa to už od vojny. Veľi divný film. Pozeratelný, ale divný. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage už na tom musí být hodně špatně, když přijme roli v něčem takovém (za tohle mu nekáplo ani moc peněz si myslím). Tak, že děj to má asi následovný manželský pár, který přišel o dceru si koupí motel kde se stala vražda pak se tam stane další a oni to vyšetřují. Celý film sledujeme Cageho jak špehuje několik leseb a jednoho kamioňáka jak si užívá s prostitutkami všichni na pokoji číslo 10 (protože je tam dvojlůžko:-) ) a jednou na pokoji číslo 15. Herecky je to bída a dějově ještě větší výrazně něco dít se zde začne až tak 18 minut před koncem a pak přijde konec. P.s. z popisu filmu jsem měl dojem, že to bude něco ve stylu Motelu Smrti, že jich tam bude někdo sledovat a zabíjet realita je taková, že se zde z ničeho nic najde vrah, který někoho zavraždil a věděl o tom pouze člověk co ho špehoval. 40 procent jak tohle mohlo jít do kin nechápu ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Snažící se manželský pár (ex-záletník a ex-feťačka překonávající ztrátu dítěte) začíná znovu / utíká od minulosti koupí malého (psycho)motelu, ve kterém se zřejmě něco nepěkného stalo… Vystupňovat znervóznění z místa (a chodby za šmírovací zrcadlo) i lokálních postaviček režie a zruční herci v hlavních rolích zvládli, ovšem falešně slibovali větší "divočinu" / pointu, co neprošumí. ()

Tft 

všechny recenze uživatele

Rok 2018 bude pro Nicolase Cage po delší době nejspíš rokem úspěšným, ale Looking Glass rozhodně není start, který by tomu napovídal. Co se na první pohled zdá jako super námět se postupem času naprosto rozpadne a z Looking Glass se stane naprosto nelogický thriller o ničem. Film se snaží na diváka hrát divadlo a působit záhadně, problém je, že odhaluje celé zákulisí a dělá tak pravý opak, je to jako dívat se na divadelní hru a stát přitom mezi kulisami za pódiem. První půlka filmu ještě v celku funguje, ale čím víc přibývá snah diváka zmást, tím víc je film hloupější a otravnější. Podobně stejně se zhoršuje herecký výkon Cage, který je ke konci naprosto zoufalí a je vidět, jak moc k sobě potřebuje kvalitního režiséra, který z něj vymáčkne maximum. Tim Hunter ukazuje, že tímhle kvalitním režisérem bohužel není. 39% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou začínám nabývat přesvědčení, že se Nicolas Cage začíná konečně pomalu vyhrabávat z úplně těch největších sraček, tlejících na tom nejhlubším filmovém dni a i když se tedy pořád pohybuje v těžce béčkových vodách, tak už jde určitě o daleko snesitelnější snímky, kde nemusím vše jen nekompromisně kritizovat. Looking Glass tak například disponuje poměrně slušnou atmosférou, několika fungujícími scénami, především tedy co se napětí týče a i herecký výkon, a hlavně i vizáž, samotného Cage, snesou už také nějaká ty pozitivnější měřítka. Zápletka pak sice stojí za starou bačkoru, kdy ne že bych se u toho nějak vyloženě nudil, ale přeci jen tempo, a v podstatě i veškeré dění, je vážně jemně řečeno nevýrazné, ovšem opakuji, zároveň si dokáže film udržet po celou dobu diváckou pozornost, a to až do úplného závěru, kde opět tedy pointa nestojí za moc, ovšem v rámci produkce asi nešlo stejně chtít víc. Škoda, že tvůrci nenašli v jakémkoliv ohledu trochu více fantazie, či odvahy, takto to celé působí až příliš sterilně a neefektně, nicméně opakuji, Looking Glass jako béčkový thriller funguje přesvědčivým způsobem, originalitou či stylovostí neohromí, ale Cage a snesitelné zpracování z toho dělají ve výsledku poměrně sledovatelnou záležitost. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Cageovi ta role chlípného majitele motelu sekla, se scénářem je to ale horší. Ta zrcadla loni vytěžil podobný El Royale přece jen trochu líp. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Keď ani po hodine vás film nedokáže ničím zaujať, nemá zmysel ho dopozerať do konca. Snaží sa to budovať kvázi mysterióznu atmosféru, no je to len nuda. Postavy sa snažia tváriť záhadne, zlovestne, no akurát sú len smiešne. Hodina stačila. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Základ klasický – „pozorovanie“ ľudí a odhalenie ich malých tajomstiev je vždy lákadlo pre natočenie „nejakého“ filmu. Film začína pomaličky a to tempo sa počas ďalších pasáží sa výrazne nemení. N. Cage v rámci možností hrá primerane, ale teraz bez väčšej vášni. Záver by zaslúžil väčšiu pozornosť. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

Reklama