Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Originálně pojaté moderní kriminální pátrání ve světě sociálních sítí. Neotřele natočené, kdy standardní filmový záběr není ani jeden - vše se odehrává přes kamery na mobilním telefonu a přes displej počítače.  Povedený kriminální thriller s překvapivou zápletkou (tak si to nepokažte, nekoukejte na fotky ani ukázky a rovnou si to pusťte). 4,5 hvězdy 85% (viděl jsem 1x, titulky) ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Film skvěle funguje jako obžaloba nekontrolovatelných on-line možností a selhává na úrovni krimi, zejména v závěrčné části, která je tam bůhví proč uměle naplácnuta. Dvacet minut před koncem se tak strhne lavina nesmyslných scénáristických kliček, ani ty ale nedokáží úplně přebít silný dojem, který zanechalo předchozí dění (i když v posledních minutách už je to jenom těsně). ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tematicky to nie je zlé, ale tá forma, uf, tak neviem, ale pozerať sa celý film ako by na Skype, to sa mi vôbec nepáčilo. Viem, že je to moderné, ale to neznamená automaticky kvalitné. Je tu istý prínos. Poukázanie na to, čo všetko nechávame na nete, aké stopy. Súkromné firmy ako google vedia všetko o našom pohybe, vie to aj tá krabička, čo nosíme vo vrecku. Je to na zamyslenie, veľkého brata mám v anále, ale začína byť čoraz väčší... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, pro mě neokoukaný koncept. Chápu, že to není průkopník, ale zatím jsem neměl čest, takže samotný nápad na mě zapůsobil víc, než by si pravděpodobně zasloužil. Odrazovala mě protivně melodramatická hudba, která jako by vypadla z východoasijských snímků, kde se běžně mísí nasládlý sentiment s brutálním estetizovaným násilím. Mnohem víc mi ale vadila nedotaženost scénáře, který až příliš spoléhá na formu a neřeší oslí můstky a podivuhodné zkraty (opravdu by takhle pracovala policie?). Ani doslovnost a typicky studiový konec ve mě nevzbudily nadšení. Konečně - filmu nepřidává to, že filmařsky ztrácí především ve druhé půli, místo aby efektní vyvrcholení dalo zapomenout slabším chvilkám na začátku. Přes všechno předchozí skuhrání si ale Pátrání si tři hvězdičky spolehlivě obhájí. Celkový dojem: 60 %. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas se stane že je pro určitý typ filmu zvolena ta správná nejlepší forma. A tady to přesně vyšlo. Film jako například Výměna s Angelinou Jolie působí občas napínavě. Tohle je napínavé vlastně po celou dobu. Zoufalý otec ví že mu dochází čas, on svou dceru přeci zná, přestože o sobě začne v průběhu pátrání pochybovat. Film nevyběhl jen s kolegou Hanysem. I já si už už myslel, že vím kdo za tím vším stojí. No prostě paráda, která strčí do kapsy i nejlepší film podle Moviezone Tísňové volání. Nechápu, že tahle pecka unikla naší kinodistribuci. 100% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (52)

  • Tvorcovia sa uistili, že každý operačný systém, webová stránka, program a aplikácia zobrazené v scéne sú vizuálne presné pre daný čas/rok, v ktorom sa scéna odohráva. (Pat.Ko)
  • Po vytiahnutí auta z jazera je oznámené, že obálka s hotovosťou bola nájdená na sedadle spolujazdca. Keď si otec (John Cho) prezrie fotografie miesta udalosti, obálka je jasne viditeľná vo vložke na rukavice. (Pat.Ko)
  • Detektívka Vick (Debra Messing) vyhlásila stav "únos" o 8:54 ráno, ale na Amber Alert je vidieť, že bol vydaný o 8:45 ráno. (Pat.Ko)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama