Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Správce CHKO Radek Horák (T. Jeřábek) má vidění – zářící lesní přízrak ho varoval, proto naruší lov místních myslivců a svým poněkud expresivním chováním poskytne Topinkovi (R. Mikluš) důvod, aby ho odvedl na vyšetření k doktoru Martinovi (M. Donutil). Elinger jej prohlédne a doporučí Tomášovi, aby s Radkem raději přes noc zůstal u něj doma, kdyby se jeho stav třeba náhle zhoršil. V noci u Horáka na zahradě oba probudí světélkující přízrak. Vypadá to, že Horákovo vidění bylo skutečné. Tomáš se neznámý objekt pokusí dokonce natočit kamerou, aby měl důkaz pro ostatní. Když pak další den s Lucií (J. Boková) projíždí záznam, ukáže se, že to bylo svítící divoké prase. Topinka se rozhodne sabotáž se světélkujícím prasetem řešit a začne pátrání. Podezřelý je pytlák ze sousedních Zábředlic i podnikatelka Šindelářová, kteří se poměrně nedávno dostali s Radkem do konfliktu. Topinka vyhlásí policejní akci, které se účastní i místní myslivci a také Lucie, která nakonec svítící prase k překvapení všech zastřelí. Zbývá už jen odhalit, komu stálo za to nebohé zvíře natřít barvou a vysílat ho do noci strašit v lese. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor Martin opět nezklamal a perlil... Světélkující prase bylo úžasné a chudák Radek... Jinak ten lov a na začátku to chlastání co k tomu dodat :/ Vtipné a celkově i dobře natočená epizoda ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Zločinu ve vlaku přichází překvapivě Zločin v lese. A samozřejmě o žádný zločin nejde, jen o strašení praštěného správce CHKO a o Topinku, který stojí na jeho straně a chce tomu přijít na kloub. Zcela průměrný díl, který umí pobavit v maličkostech, ale v celku je to totální průměr. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama