Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl zalovit v paměti a vytáhnout z ní, kdy naposledy jsem se v kině válel smíchy po sousedce u sprostý, typicky americký mainstreamový komedie, nestihnul bych ČSFD premiéru, která začíná za dvě hodiny. Ono je to tak, že vždycky záleží na tom, co z herce vyzařuje, když už z něj lezou doslova s*ačky. Tady se sešel tak správnej koktejl osobností, že vtipný je už jenom čekat, co dalšího z nich vypadne. Od Zoey bych nejradši slyšel "zavolej mi", protože ještě ani nic pořádnýho nenatočila a já už kvůli ní budu uklízet mezi nejoblíbenějšíma herečkama. Hele, náčelníku, nešla by ta desítka trošku rozšířit? ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Taký je život.“ Veľmi pekný, hoci vulgárny (a nechutný a sexuálny a oplzlý a drsný) film, ktorý je síce vtipný (vrátane Ružového pantera a parkúru po kŕmení sliepok), ale najlepšie na ňom je, že má super postavy. Všetky sú dobré, mojím favoritom sa stal extrémne sympatický Gustav, ale narážam hlavne na Bryana Cranstona a Jamesa Franca. Možnože čakáte „klasický“ súboj potenciálneho manžela s potenciálnym pánom svokrom á la Fotor je lotor (režisér napísal všetky tri diely), ale scenár je plný osviežujúcich momentov. Obaja muži totiž Stephanii úprimne a nadovšetko milujú a zbožňujú a zomreli by kvôli nej. A navzájom sa rešpektujú, čo je dosť radikálna zmena oproti nesympatickému Fotor je lotor. Cranston to hrá super, ale James Franco je absolútne odzbrojujúci, dojemne úprimný a nevie byť nečestný. Strašne rád by som si pozrel sequel a preto dúfam, že James a spol. odolajú a nikdy mi žiadny nedajú. Radšej budem dúfať, že spolu žili šťastne, až kým nepomreli, než prísť s nejakou „klasickou“ naťahovanou dvojkou. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

A pak že se dneska už nenatočí dobrá, moderní, vtipná a alespoň trochu originální komedie. Trochu jsem zapátral, co za komedie jsem v posledních letech viděl - je jich málo a je jen pár zářných výjimek, které za to opravdu stojí. V tomto případě svoji roli rozhodně sehrálo duo Franco/Cranston, kteří excelují. Scénář ždímal jeden vtipný moment za druhým a vzhledem ke skoro dvouhodinové stopáži není ve filmu ani chvilka nudy. Dále potěšilo několik úžasných cameo rolí, které ale netřeba spoilerovat. Kdo se rád pobaví a chce spláchnout to komediální sucho poslední doby, tak tomu "Why Him?" vřele doporučuju. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Možná se mi už za chvíli podaří najít skvělou komedii, kterou si užiju na maximum. Tohle ale bylo docela blízko. Příběh o tom, jak se dcera zásadového muže zamiluje do sprostého bohatého floutka. Navíc ten floutek vypadá jako James Franco. Výstřední a excentrický James je na tomhle naprosto skvělý. Zoey jsem měl pocit, že jsem ji už někde viděl. Má velmi příjemný a hezký kukuč. Na to, že to mělo skoro dvě hodiny, tak to uteklo jako nic a já se příjemně bavil. Několikrát jsem se i zasmál. Holt, když se potkává zkušenost s mládím, je to vždy psina. Pobavila i Kaley Cuoco jako domovní UI. Jsem zvědavý jestli si film ještě někdy pustím. Možná i jo. Takhle mohu jedině doporučit. (73 %) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická americká „komedie“, kde si dcera najde pošuka a táta se s ním těžko smiřuje. Je tradičně přehnaný, místy nechutný až trapný, ale na druhou stranu se najde i pár vtipných chvil. Celkově ale nic originálního pod sluncem, tohle tu už bylo nesčetněkrát. # příběh ** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno