Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nová generace šéfů kartelu soupeří o moc, novináři se snaží odhalit pravdu a policisti, vojáci, agenti i politici balancují na tenké hraně mezi spravedlností a korupcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka jde přesně v duchu hlavního hrdiny. Příliš se zde neakční, spíše taktizuje a chytře povídá. Důležité je mít pokud možno low profile a chytře táhnout figurkami na šachovnici. Po démonovi Escobarovi, hezounkovi Felixovi a gentlemanech podnikatelích z Cali je to další příběh narkobarona, který byl zřejmě ze všech nejcivilnější a nejrozumnější, s tím byly spjaté i výsledky. Spíše než na velkolepou akci se trojka zaměřuje primárně na politickou scénu a na to navazující policejní vyšetřování, stejně tak pečlivě a do detailu rekonstruuje novinářskou práci a nebojí se ani vcelku vkusně vsunout do pozadí celého příběhu jakéhosi nepodstatného dirty poldu hledající masového vraha žen. Ten mi paradoxně přišel nejvíce syrový a autentický, navíc bravurně zahraný. Jako celek pochopitelně tradičně chytlavé, zábavné, přidrzlé. Přesně tak, jak to máme rádi. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hořkosladký konce, ty já prostě miluju. Ať už v podání hlavní linie, která je jen takovou předvěstí na to, že big drug war is coming, ale také v případě té (z dalších) vedlejších, kdy rozpolcený (ex)policejní hrdina vyšetřuje na vlastní pěst vraždy mladých dívek. Vše je takové správně "mexické". Na jedné straně spousta odhodlání, na straně druhé ještě víc korupce a peněz, které to často uklidí někam k ledu. Nebo rovnou pod zem. Takže za mě nefalšovaná spokojenost, kterou poslední dva díly vykoply na maximum. A teď vzhůru na prcka! Moc jsem si ho tady neužil. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

S ohledem na delší pauzu se musím přiznat k tomu, že jsem se v postavách na začátku trochu ztrácel, ale postupem času jsem si (zhruba) vybavil, co nám bylo v minulosti nabídnuto. A pokud jde o třetí a finální řadu, tak ano, možná by mohla být více "ukončena" a možná o trochu akčnější, ale to neznamená, že jsem se nudil. Je to propletené, napínavé a velmi dobře zahráno, což nechalo zapomenout na většinu negativ. Jen pro info, testy DNA byly v roce 1994 už dostupné, ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od závěrečné třetí řady jsem v koutku duše očekával něco odlišného. Závěr minulé série sliboval pořádnou válku jednotlivých kartelů (Sinaloa, Juarez, Tijuana), na to zde ale bohužel nedošlo. Mně to ani tak nevadilo, ale dokážu si představit dost lidí, kteří budou kvůli tomu zbytečně brblat. Absenci Felixe Gallarda jsem skoro ani nezaregistroval, ostatní ansámbl ho nahradil docela obstojně. Potěší nové postavy, kdy hlavně policista z Juarézu Victor Tapia do seriálu přináší svěží vítr, jeho linku považuji z těch vedlejších za tu nejzdařilejší (o to více tragický jeho příběh je!). Akce se zde člověk opět moc nedočká, ale těch pár přestřelek je natočených neskutečně (příkladem budiž ta scéna v klubu s hudebním podkresem kapely Depeche Mode, to považuji za absolutní highlight třetí řady, ta gradace, práce se světlem, brutálnost...paráda!). Závěr opět vystupňovaný do extrému. Ve výsledku mě osobně mrzí, že tolik prostoru nebylo věnováno El Chapovi. Tato postava si to z důvodu své historie zaslouží (tak snad se něčeho ještě dočkáme v budoucnu). Za mě opět poctivých 8/10 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek opět pomalejší, ale tato série hodně dokumentuje historické události hlasem novinářky, která má ve filmu svou vlastní linii. Další linii má strážmistr Vincent, který iniciativně amatérsky řeší vraždy mladých žen. Dále je tu klasická DEA a spory jednotlivých klanů, se známými postavami. Takže je to dost živé a podařilo se udržet dobrou úroveň. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama