Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nová generace šéfů kartelu soupeří o moc, novináři se snaží odhalit pravdu a policisti, vojáci, agenti i politici balancují na tenké hraně mezi spravedlností a korupcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťku to tak nějak s odřenýma ušima stále drží, hlavně díky výborně natočeným akčním scénám. Ale linka s mexickým strážníkem a jeho hledáním sériového vraha je dost nudná a ta postava je strašně otravná a chová se naprosto nelogicky. Když si navíc na konci uvědomíte, že to nijak nesouviselo s dějem zbytku seriálu, přijde vám to plně zbytečné. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek opět pomalejší, ale tato série hodně dokumentuje historické události hlasem novinářky, která má ve filmu svou vlastní linii. Další linii má strážmistr Vincent, který iniciativně amatérsky řeší vraždy mladých žen. Dále je tu klasická DEA a spory jednotlivých klanů, se známými postavami. Takže je to dost živé a podařilo se udržet dobrou úroveň. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve způsobu vyprávění byl mezi druhou a třetí sérií výraznej rozdíl, a to bohužel i kvalitativní. Kdybych na to koukal s ročním odstupem, tak si toho možná ani nevšimnu, že jsem to ale vzal všechno jedním vrzem, tak jsem si minimálně po dobu úvodních tří dílů zklamaně říkal, proč důsledně nepokračovali v tom, co jim tak parádně fungovalo. Nakonec jsem si zvykl a znovu se do toho ponořil, protože třetí série disponuje jedním ohromným trumfem: popisuje období, kdy do sebe šly mexický kartely fakt brutálně a bez rukavic, což se za Felixe Gallarda, tedy na ploše prvních dvou sérií, nedělo. Takže trojka za mě celkově slabší, akční scény jsou ovšem jako z partesu a jen jsem obdivně hleděl na jejich realističnost. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od závěrečné třetí řady jsem v koutku duše očekával něco odlišného. Závěr minulé série sliboval pořádnou válku jednotlivých kartelů (Sinaloa, Juarez, Tijuana), na to zde ale bohužel nedošlo. Mně to ani tak nevadilo, ale dokážu si představit dost lidí, kteří budou kvůli tomu zbytečně brblat. Absenci Felixe Gallarda jsem skoro ani nezaregistroval, ostatní ansámbl ho nahradil docela obstojně. Potěší nové postavy, kdy hlavně policista z Juarézu Victor Tapia do seriálu přináší svěží vítr, jeho linku považuji z těch vedlejších za tu nejzdařilejší (o to více tragický jeho příběh je!). Akce se zde člověk opět moc nedočká, ale těch pár přestřelek je natočených neskutečně (příkladem budiž ta scéna v klubu s hudebním podkresem kapely Depeche Mode, to považuji za absolutní highlight třetí řady, ta gradace, práce se světlem, brutálnost...paráda!). Závěr opět vystupňovaný do extrému. Ve výsledku mě osobně mrzí, že tolik prostoru nebylo věnováno El Chapovi. Tato postava si to z důvodu své historie zaslouží (tak snad se něčeho ještě dočkáme v budoucnu). Za mě opět poctivých 8/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Como estas, cabron?"  Veľmi som si obľúbil tento seriál, napriek neustálemu porovnávaniu s Narcosom.  U mňa sa mu tento seriál minimálne vyrovnal. Poznám tie postavy a tešil som sa na nich. Občas sa aj v tejto sérii objaví môj obľúbený Pacho, ale táto séria je skôr o vzostupe a páde Amada-pána nebies. Veľmi dobrá postava a výborne zvolený sympatický herec. Trocha kritiky predsa len dám, pretože seriál má viacero liniek a tak to silné postavenie Amada, ktoré si vybudoval, tu nevidíme v takej miere, aby si divák povedal, že prezývka Pán nebies mu naozaj sedí. Dejová linka v ktorej mexický policajt hľadá vraha bola tiež fajn a skvele zapadla aj keď s drogami a kartelmi súvisí len okrajovo. Radosť mi robil aj Chapo, vždy keď sa objavil bolo o akciu a zábavu postarané..."Že vraj ste narkobarón!!?" , "Nie, nie ja som farmár..." "A čo pestuješ?" "Fazuľu a kukuricu..." V závere je jasné že "farmár" Chapo to má namierené poriadne vysoko a dúfam, že vznikne aj 4. séria, kde si ho poriadne užijeme. Adios cabrones...100%. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (9)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama