Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (585)

Mikah 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoiler. Na pohádku se hezky dívá, ale na to, kolik se o ní mluvilo, to bylo zklamání. Časová smyčka už je okoukaná a předvídatelný byl i vývoj příběhu. Je hezké, že princezna potřebovala nějaký čas, aby se do prince zamilovala, ale bylo by lepší, kdyby se zachránila sama nebo kdyby ji zachránila přátelská nebo i romantická láska Amálie. Mám pocit, že něco takového tady bylo už stokrát. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost možná první český film o časové smyčce. Tentokrát v pohádkové verzi, která je až překvapivě povedená, svižná i zábavná. Herci se snaží, nepůsobí trapně a kdyby měl film více nápadů a v poslední třetině nejel na neutrál, mohlo to dopadnout ještě lépe. V české tvorbě takový malý zázrak, jako film, lepší průměr. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie. Teda na pomery modernej českej rozprávky, ktorá je od deväťdesiatok pre mňa synonymom drastického úpadku zlatého žánru dôb dávno minulých. Princezná zakliata v čase pôsobí, akoby Kubík vôbec neriešil, ako byť lepší než tony priemerných a podpriemerných rozprávok za posledných tridsať rokov a asi to ani neriešil a točil si po svojom. Herci sú super, len tá chémia medzi ústredným párom proste chýba. Problém je tak trochu aj v tom, že oná repetetívnosť scén je občas únavná a finále je také, aké dovolilo rozpočet. Škoda, pretože som bol dlho nastavený ísť na štyri hviezdy. 70%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pocitově je to mezi 3* až 4*, ale přikloním se ke 4*. Hudba je supr, koncept časové smyčky mě baví a v pohádce je vítaný, princezna i čarodějka kočky a dalo se i zasmát. Líbily se mi hrady i kostýmy a ve finále se lehce práskli přes kapsu 😃 S Maleficent se to samozřejmě srovnávat nedá, ale na české poměry je to fajn. Za posledních 10 let rozhodně, co se týká pohádek to nejlepší z české tvorby. Zamrzí nevyužití Dejdara na hádanky. 7/10. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Spojení nápadu z amerického filmu a několika pohádkových motivů překvapivě dobře funguje, tyhle Hromnice mají šmrnc, jsou místy i vtipné, princ není ochechulózní zrůdička, jak se stalo téměř povinností v současných českých pohádkách, princezna též není k zahození, byť její nejlepší kámoška je určitě nejen půvabnější, ale i mnohem zajímavější. Výtku bych měla k nadužívání vizuálních efektů, místy to už připomínalo americkou představu o sci-fi filmu. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (40)

  • Zámek, ze kterého pochází princ Jan (Marek Lambora), je ve skutečnosti Zámek v Sobotíně a představitel princova otce (Milan Hroch) je ve skutečnosti majitelem zámku. (Thanoris)
  • Při besedě s herci před premiérou filmu bylo naznačeno, že tvůrci pracují i na druhém díle. (cmenda)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama