Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Okouzlující romantická komedie, ve které na plátně zazáří Al Pacino a Michelle Pfeifferová. Pfeifferová představuje Frankie, číšnici v jedné newyorské kavárně. Po sérii bolestných zklamání Frankie nehledá vztah k žádnému dalšímu muži... až dokud se nepotká s Johnnym. Pacino hraje propuštěného trestance, který začal pracovat jako nový kuchař na krátkodobý úvazek. Dočista se zblázní do Frankie. Ale Frankie usuzuje, že se k sobě hodí jako vejce natvrdo a naměkko. Nechápe, co myslí Johnny tím, když říká: "Byli jsme pár ještě předtím, než jsme se potkali". (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (166)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ty divadelní základy v téhle romantice jsou hodně cítit. Co si zkusili v 80. letech DeNiro s Meryl Streep musel samozřejmě vyzkoušet i Big Al. Ti dva byli zkrátka rivalové každým coulem. Člověk každopádně v tomhle kousku může jen závidět Pačínovi čas strávený s čarokrásnou Michelle. Beru to i tak, že Al musel vztah mezi nimi po Scarface přeci jen vylepšit :) 65% ()

Tery16 

všechny recenze uživatele

Vím, že to nemá být objevný film. Ale přesto, nebýt herců v hlavních rolích, myslím, že by si ho nikdo ani nepovšiml. Čekala jsem něco víc, čekala jsem, že mi osudy postav budou v něčem blízké, že si budu přát, aby jim to všechno vyšlo a aby byli šťastní. Nakonec jsem byla skutečně jen divákem. Frankie a Johnny i přes mnohé kvality není filmem, který mě "vtáhne do děje". ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Starosvětsky přímočarý režisér Garry Marshall rok po fenomenálním úspěchu Pretty Woman lehce zostřil hrany a vypráví příběh z vězení propuštěného kuchaře, který se snaží zaujmout láskou zklamanou servírku. Ta se nečekanému vztahu brání, ale dvoření zamilovaného kuchaře nakonec podlehne. Oba leccos prožili, leccos ztratili, dávno nevěří na prince na bílých koních. Ale ještě si dají šanci. A Marshall tak znovu dokazuje, že okoralá divácká mysl se ráda nechá vyburcovat k nadějeplnému snění. Al Pacino je jistota, víc ovšem tentokrát zaujme nedůvěřivá a zklamaná Michelle Pfeiffer. Moc fajn návrat. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Drama,romantický,komedie to sedí úplně přesně.Při dnešní frekvenci sračkoidních Romantických rádoby komedií je tohle zjevení.Ono tady totiž to slovo komedie není jen doplněk,ale film je to opravdu vtipný minimálně první půlku,protože pak už to spíš sklouzává k tomu dramatu.Od rána sem měl dneska náladu na hovno a tohle mě aspon' trochu pomohlo.Rozesmálo,dojalo a postava (výborné) Michelle mi občas nepříjemně někoho připomínala.No a Pacino je prostě neuvěřitelný borec.Další co by měl žít věčně! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Garry Marshall je ve svých filmech nesmírně předvídatelný, ale i to napomáhá tomu, abyste se do jeho snímků dostali. Jsou to romance, které mají hlavu a patu. Alespoň u starších kousků. Jsou zábavné a zajímavé, protože mají dobré charaktery. Tohle potvrzují nejen Al Pacino a Michelle Pfeiffer, ale také klasicky dobré vedlejší postavy, kdy osobně se mi nejvíce líbil Nathan Lane. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Michelle Pfeiffer již podruhé hraje Al Pacinovi partnerku. Poprvé to bylo ve filmu Zjizvená tvář (1983). (Duke90)
  • Frankie (Michelle Pfeiffer) souhlasí s poodhalením svého nahého těla, aby se Johnny (Al Pacino) mohl po dobu "15 sekund" dívat. Ve skutečnosti ale scéna trvá celkem 40 sekund. (D3VIL)
  • Do hlavní mužské role byl zvažován Jeff Bridges. Nakonec byl obsazen Al Pacino. (D3VIL)

Související novinky

Moje další první velká láska

Moje další první velká láska

20.06.2006

Taky milujete romantické slaďárny o malých harantech, kteří se v sedmi chovají i vypadají na dvacet (holky, kluci spíš naopak) a první sex a skutečnou pravou lásku si odbudou do dvanáctých narozenin… (více)

Reklama

Reklama