Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Trošku lepších 60%. Je to příjemná komedie, tedy bych spíše řekl, takový rodinný film. Vyloženě vtipných situací nebo hlášek tam moc není. Ale fajn se na to kouká, celkem to baví, občas se zasmějete, občas pousmějete. Je od počátku jasné, jak to bude probíhat a jak to dopadne. Na zabití nudy je to OK. Howgh! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title (03:03) ,2. Don't Leave Use (03:21) ,3. Katerina And Arturo (05:00) ,4. Welcome Home Baby (01:07) ,5. Opening At The Golf (01:59) ,6. A Lovely Night / A Meeting (03:35) ,7. Hold Me (01:49) ,8. Come To Daddy / I Am Proud (03:55) ,9. Sorry Annie (01:04) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický Garry Marshall, který se chce zalíbit publiku. No dobře, ale v téhle fázi své tvorby ho ještě chtěl i pobavit, což mu vyšlo, hlavně díky skvělé chemii mezi Russellem a Hawn, kteří si prostě sedli už od roku 1983 a tady jen ukázali, že jejich partnerství je pevné a také zábavné. Dobrá a vtipná dvojice. ()

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Romantika, rodinné hodnoty, sociálne rozdiely ... áno, všetko ako má byť v sladkej romantickej komédii od Marshalla, ale stačí sa trošku zamyslieť- Russellova postava de facto zneužíva tažko chorú ženu a toto má byť sranda. V dobe vzniku zrejme bola, ale v súčasnoti by som toto radšej nepremietal v TV počas dňa a nech sa na takéto kedysi vtipné pokusy radšej zabudne. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Komedie přímo srdcová, s "maminkou", která dělala bábába a uřízla panákovi hlavu s nehty plnými muších mrtvolek a pořád se stejně tupým výrazem z fotek hledící...aneb kterak chudý truhlář Kurt Russell napravil nechutně bohatou krávu - pardon dámu - Goldie Hawn !!! :) Jo a od prvního shlédnutí snad denně po návratu z práce domů se nezapomenu zeptat dětí, cože to dělala po celý den naše máma! -:) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama