Reklama

Reklama

Tiché místo: Část II

  • USA A Quiet Place Part II (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Neví se, odkud přišli, ale okamžitě po invazi na naši planetu se postavili na vrchol potravního řetězce. Reagovali na jakýkoliv zvuk a jeho původce bleskově zlikvidovali. Abbottovi přežili i díky tomu, že se kvůli nejstarší dceři naučili všichni komunikovat posunkovou řečí. Jenže ani to jim nakonec nepomohlo, otevřený střet s vetřelci nepřežil otec Lee (John Krasinski) a matka Evelyn (Emily Blunt) zůstala se třemi dětmi (z nichž jedno je novorozeně) úplně sama. Pragmatické ženě je jasné, že přežít dokážou jen s pomocí dalších přeživších. Právě tak začíná příběh druhé části Tichého místa. Abbottovi opouštějí svou farmu, díky systému přísných pravidel relativně bezpečné útočiště.  Vydávají se na extrémně nebezpečnou pouť, na jejímž konci snad čeká někdo, kdo jim pomůže. Během svého putování si však uvědomí, že stejně velké nebezpečí jako od nezvaných hostů z jiné planety, jim může hrozit od jejich vlastních lidí, k nimž se upínali jako k poslední naději na záchranu. Jak říká cynický drsňák (Cillian Murphy), ke kterému se přidají: „Lidi, co zůstali, si zachránit rozhodně nezaslouží.“ (CinemArt)

(více)

Diskuze

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Ouwen

..Kdybys mi ty tvrdil, že zem je placatá, tak je to tvůj názor ( Ikdyž vím, že nedává smysl) tak mám s tvým názorem souhlasit, jen proto, že to tvrdíš ?? Když mi někdo bude tvrdit, že čokoládový dort chutná po jahodách. Ok je to jeho názor, ale prostě s ním nebudu souhlasit, protože vím, že to tak není, to stejné platí u filmů, když mi někdo bude o filmu říkat něco, kde vím, že to není pravda, tak s tím nebudu souhlasit.Kdyby mi někdo řekl, že Raid je sračka, protože Iko Uwais se za celý film nešel ani jednou vysrat a nic tam za celý film nesnědl, tak sorry, ale s takovým člověkem se prostě ani nebudu bavit, protože jak jsem psal, řeší irelevantní věci. Někdo dá filmu odpad, protože tam málo prší, Ty dáš odpad když jsou zaslepené hlavně :D .. TVL prostě sorry, ale někdy mi to hlava nebere.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

přesně tak, ale když někdo vezme ten fakt co existuje (příklad, přestřelka ve filmu) a poví že se mu nelíbí, tak to není nesmysl, znamená to že se mu to nelíbí. ale nijak nepopírá existenci té přestřelky :D

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

jo a ještě jedna věc, tak moc nesnášíš když někdo tvrdí nesmysly, že tvůj komentář k tomuhle filmu je o tom, že holky nechají trenky v kině, při tom to nemáš nijak podložený a je to absolutní nesmysl. ale NAJEDNOU to nevadí, NAJEDNOU i když to nesouvisí nijak s tim filmem, to může bejt v pohodě.

na příspěvěk reagoval EvilPhoEniX

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

Srovnáváš úplný bláboly. Je vědecky dokázaný, že zem není placatá a číst od někoho, že nesnáší irelevantní věci, když sám dodává naprosto irelevantní příklad, je komické.

Pokud někdo kritizuje to co ve filmu JE a nelíbí se mu to, je to něco jiného, než když někdo tvrdí že zem je placatá při tom to tak není. To je docela velkej rozdíl, takže tvá analogie nedává absolutní smysl.

 

Jenom protože někdo nesouhlasí s tebou s tím co se ve filmu děje automaticky znamená, že to je špatně? Dospěj. To, že ty něco povíš nikdy nebude znamenat, že to platí pro každého jednotlivce na světě, svět se netočí jen kolem tvejch názorů. Já zas pohrdám lidmi co jsou ofenzivní vůči někomu, kdo vidí věci trošku jinak. Platí to zejména v náboženství, kde máš respektovat boha a podobný věci, je to radikální a fakt nechutný.

Pokud někdo kritizuje ve filmech něco co se ve filmech děje neznamená, že to je irelevantní, znamená to že o tom chce diskutovat a že se to ve filmu děje. Kdyby to bylo irelevantní, tak to v tom filmu není. A pak přijdou lidi jako ty, co staví druhým lidem zdi do cesty, ponižují a zesměšnují jen protože mají nějakej názor. Nechápu, že lidi z tohohle nedokážou vyrůst. Nevím zda to je egem, zakomplexovaností, nevím proč lidi jsou dnes tak toxický jen protože někdo vidí věci trošku jinak.

 

Když ti budu tvrdit, že zem je placatá, tak bych si z tebe dělal prdel, pač je to nesmysl. Když ti budu tvrdit, že mě nesedí nějaká scéna co EXISTUJE V TOM FILMU, tak to dává smysl protože diskutuju o tom co se ve filmu děje.

na příspěvěk reagoval EvilPhoEniX

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Ouwen

Akceptovat názor druhých ? Když mi budeš tvrdit, že země je placatá, ano je to tvůj názor, ale mám jej akceptovat když vím, že je tvůj názor mylný a nedává smysl? Ne nebudu ho akceptovat, budu se ti ho snažit vyvrátit. Mně vadí, když lidí řeší ve filmu irelevantní věci, takovými lidmi pohrdám a držím si od nich odstup a jsem rád, že všichni mí přátelé jsou filmoví nadšenci, kteří si dokážou filmy užít a né zbytečně v nich hledat chyby, které jsou ve filmech odjakživa. Nedokážu si upřímně představit, že bych se s tebou díval na film, to musí být strašný zážitek. Poslouchat každých 5 minut, jak ty bys udělal jinak tohle a tohle..:D

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

je to krátký, ale tak já s ním toho moc neviděl, pár dílů ryana a 13 hodin.. a co si vybavuju že mě bavil se svým charisma a vousama, než nějaký top výkon na kterej nikdy nezapomenu.

své nejoblíbenější umělce obdivuju za daleko víc důvodů, ale tady je řeč o krasinskim yo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

"má dobrý vousy a je to sympaták" aha....to je dost krátký důvod, proč někoho mít rád, či obdivovat.

 

Nicméně nechápej mně špatně, já sem jedničku, také za některé věci kritizoval a také sem ji podle toho ohodnotitl a na dvojku půjdu, hned z několika důvodů. 1-Zajímá mně jak to bude dál s onou rodinou. 2- Zajímá mně postava kterou hraje Cillian Murphy, 3-Cillian Murphy, má také vousy a taktéž je to sympaťák.  4-A pak sem také zvědavý, právě na některé logické přešlapy, typu "Zbytečně se obětuji a to dokonce bez boje, to aby další mohli žít, přestože vím, že bych to mohl zvládnout a nebo aspoň zkusit bojovat, ale né, teď zakřičím a umřu, paráda".

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

má dobrý vousy a je to sympaták a i jako Ryan mi nevadí, tam mi vadil scénář

co se týče tohohle filmu, klidně bych si to pustil, spíš jen čekám zda mě někdo nahajpuje natolik abych tomu dal šanci, ale když vidím ty rozpory v té logice, tak mě to docela odrazuje, hlavně jednička mi přišla i celkově dost nudná a nebál jsem se a to jsem fakt náročnej na zvuk jako takovej

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jo v pořádku, jen mi přišlo, že na něho nedáš dopusit ve všech směrech a ohledech a pak vidím, že tady haníš jeho film......který si neviděl a dokonce odmítáš jít na něj, do kina. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

Normální člověk? Tak proč se nad tím ty tak pozastavuješ? Tobě dělá fakt problém akceptovat názor druhýho člověka, v tvejch očích očividně takový lidi nejsou normální :D děláš to osobní zbytečně moc, při tom je to jenom konverzace.

Pokud to byla šílená akční scéna, tak to asi nedělali normální lidi, ale šílenci, co na logiku jaksi kašlou :D

 

ted vážně, do té doby než si zmínil "se mi líbí", si dal docela fajn vysvětlení. Kdyby si ten komentář neudělal tak osobní, tak by to bylo mnohem lepší. Nevím co ti je, že furt i v komentářích musíš útočit na ostatní uživatelé a zesměšņovat jejich úhel pohledu jen protože s nim nesouhlasíš...

na příspěvěk reagoval EvilPhoEniX

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Ouwen

Proč by to nedávalo logiku?jestli to je jediný ostrov široko daleko, tak je normální, že vítr odplave loď k nejbližšímu břehu.. Monstrum na té lodi uvízlo, nemohlo utéct a bojí se vody, takže dokud se nedostalo ke břehu, nemělo šanci se dostat ven.  Monstra reágují na zvuk, ale nejsou hloupá, poznají o jaký zvuk se jedná a voda je očividně jejich slabost.  Se mi líbí, jak obyčejní lidé v ČR jsou větší experti přes logiku ,než stovky lidí, kteří pracovali na celém filmu.  Normální člověk se nad tímhle ani nepozastaví a je rád, že po tomhle přišla šílená 15 minutová akční scéna.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

jo, líbilo se mi jak působil ve 13 hodin v benghází, ale že bych všude psal jak je top apod, to asi ne.

a i pro moje oblíbený kapely, herce a kdo ví co vše, dokážu uznat že né vše co vydají je sto procentní kvalita :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

Jenže to nedává logiku, že zrovna NA TEN OSTROV kde jsou ty lidi, se vesmír nebo scénář rozhodne JEDNO monstrum po lodi odnést kor když ty monstra jsou přecitlivělá na jakejkoliv zvuk. Šplouchnutí vody je taky nějakej typ zvuku, kor o lod jako takovou. Lacike má pravdu, že scénář je postavenej tak jak se to hodí a kašle na jakejkoliv náznak logiky :p

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, EvilPhoEniX

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Ouwen

Monstrum se bojí vody, takže je uvězněné na lodi a na moři samozřejmě fouká vítr, takže úplně v pohodě mohl loďku odnést po proudu k ostrovu. Zdá se to jako náhoda, ale není to nic nereálného.

na příspěvěk reagoval Ouwen

JokerBaby

JokerBaby (hodnocení, recenze)

Dokázal niekto tento odpad vôbec pozerať ? Sa priznám že mne to nešlo. A keď do filmu zamotali do hluchonemé dievča na začiatku , mal som dosť . Už začiatok filmu mi začínal dávať tušiť že sa z toho vykluje poriadna s.ačka. Preklikal som to tak po 3 - 5 minutách celý film.  Čakal som že sa niekde  chytím a film si pozriem potom celý znova od začiatku . A nič  - nevydalo.

na příspěvěk reagoval lukasK1995, Lacike

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tvl tak jako statecna holcicka, co vsechny zachrani, kluk co vicemene celej film jenom breci a zpusobuje jenom prusery a vrchol vsechno negr vudce komunity, fakt uz bezte do pici :D 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Související novinky

Třetí Tiché místo mění režiséra

Třetí Tiché místo mění režiséra

12.01.2022

Po komerčním úspěchu hororu Tiché místo z roku 2018, který s rozpočtem 17 milionů dolarů vydělal celosvětově 350 milionů, i jeho loňského pokračování, které stálo 60 milionů a utržilo i navzdory… (více)

Z Black Widow je megahit

Z Black Widow je megahit

12.07.2021

Navzdory přetrvávajícím dopadům pandemie Covidu začínají kina pomalu ale jistě ožívat. Důkazů byste jen za poslední dva měsíce našli hned několik, ať už souboj legendárních monster Godzilla vs. Kong,… (více)

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama