Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto snímku se staneme svědky zrodu jedné z nejsilnějších a nejznámějších hrdinek a členek Ligy spravedlnosti. Wonder Woman, princezna Amazonek, je nelítostná a silná bojovnice, která navíc nesouhlasí s politikou ostatních Amazonek, které zastávají názor, že by se měly od okolní světa držet dál. Ví, že její síla a moc dokáže pomoci potřebným a slabším. Proto se rozhodne zachránit mladou dívku Vanessu, která se dostala do spárů zločinecké organizace. (topr harley)

(více)

Recenze (23)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Oceňujem regulérnu Wonder Woman sólovku s väčšinou jej hlavných záporákov, skvelé zasadenie do gréckej mytológie, ale čo sa týka príbehu je to strašný (predvídateľný) priemer a ten úvod so Stevom a originom Wonder Woman je po animovanej sólovke, hranom filme a nespočetnej účasti v animákoch úplne ale úplne zbytočný. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jelikož už jeden animovaný origin Wonder Woman existuje (a není vůbec špatný) a navíc téměř identický příběh nám ukázala i hraná Wonder Woman, nevidím v tomto filmu valný smysl. Animovaná odnož Warner Bros do animáků mnoho let poctivě šlape a patrně těch příběhů vhodných k dalšímu zpracování už není tolik, když se rebootovalo. Nebo možná se ten 11 let starý kousek nebere v potaz. Každopádně začátek slabší, ale pak se to hezky rozjelo a líbilo se mi zakomponování třech záporáků. Těším se na další. Snad se zas bude hledět na větší kontinuitu než v DCEU v kombinaci s uzavřenými příběhy. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Slabota. Na film z 2008 to nemá ani omylem. A to včetně hudby. :-/ Hnusný outfit z JL war je zde ke konci sice vyměněn za o 400% lepší oblek, ale to sakra nestačí. Jak v podstatě všichni píší...zbytečný film k ničemu. V 1.pol. se furt únavně moralizuje a dává poučení pro US teenagerky, aby šli za svým, i když to 99% v US i tady a jinde...nikdy nikdo, neudělá. Takže k hovínku, takovéto blábolivé blábolení o ničem. Miluju DC animáky s poselstvím. Bleuuurgh. Ona vůbec ta rádoby new52 animated sdílená éra není zase takové haló, jak by se mohlo zdáti.:( Na rozdíl od svého papírového protějšku. Jak by řekli amíci...this movie sucks. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Videl som aj lepšie DC animáky (napr. Wonderka s roku 2009), ale aj horšie. Úvod sa síce trošku vlečie a začne to byť zaujímavé asi až niekde od polky, no predovšetkým to zachraňuje výborné finále, ktoré je super akčné, plné dobrých nápadov a s časti aj krvavé. Nie moc, ale viac ako by som čakal. P.S.: Počkajte si za titulky. 65% - 3* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dospelejší príbeh, dospelejšie spracovanie ako 10 rokov dozadu, na druhú stranu príliš skratkovité a relatívne ploché. Prečo teda toľko hviezd? Za prvé, nechce sa mi znižovať hodnotenie prvého animáku, za druhé takýto príbeh nikdy na veľké plátno nezavíta, tak to treba podporiť a za tretie, akcia bola fakt dobrá vrátane záporákov. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (3)

  • Ve 45. minutě Steve Trevor (Jeffrey Donovan) pronese v bludišti větu: „Když Herkules přemůže Minotaura, tak i já.“ Jenomže Minotaura v řecké mytologii porazil Theseus a nikoliv Herkules. (Petsuchos)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Tomuto filmu předchází první sólový animovaný film s postavou Wonder Woman - Wonder Woman (2009), jehož sequel byl v roce 2010 zrušen. Bloodlines je nový začátek. (NinadeL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno