Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (223)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když má fanoušek čehokoliv perspektivu, a tu získá tím, že kouká i na to špatné. LOVEní nicméně nakonec není takový odpad jak by kdekdo čekal, v tomto ohledu najdeme v našem českém rybníčku mnohem větší "skvosty." Možná je to tím, že jsem na Janákovy teenagerské komedie v mládí s oblibou koukal a celkem jsem se i zasmál. Hlavní dvojka byla nakonec sympatičtější, než jsem ze začátku čekal a ačkoliv neočekávám, že bych se kdykoliv na film podíval znovu, tak to celkem příjemně uteklo. Lehký nadprůměr. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je ale bída. Zatím nejlepší český film roku 2019, co jsem viděl a to se mi to moc nelíbilo, ale oproti tomu, co už jsem z tohoto roku viděl (Úhoři mají nabito, Narušitel, Cena za štěstí) je tohle úžasnej film. Ale jinak to teda za moc nestojí. LOVEní je neskutečně utahaná a předvídatelná romantická komedie, u který snadno od nějaké 20. minuty odhadnete, jak celá skončí. Pár vtipných scének tam je, ale jinak je to nevtipné a trapné, dějově to je o ničem. Herecky nic moc, je vidět, že Prachař se snažil svoji roli zahrát co nejlíp, ale zas tak moc se mu to nepovedlo, i když se snažil. Nejlepší tu byla snad Žilková, té jsem její roli opravdu věřil, ale ta tam řekla jenom pár vět. Prostě je to další nepovedená česká romantická komedie, kterých tu je za poslední roky víc než dost a tahle není vůbec jiná. 2* ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Netajím, že bych se párkrát nezasmál. Ovšem celek je bída. Pointa od začátku jasná. Děj trapný více, než vtipný. Film o boubelce s pěknou kamarádkou. Ta spí s každým, kdo se namane, protože o víc chlapi online nebo v baru nestojí. Její hezká kámoška hledá a najde vážný vztah. Boubelka má kotě. Prostě jako ze života. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, že si Janák nedokázal poradit s jednoduchou romantickou premisou. Styl vyprávění se potácí ode zdi ke zdi, vtip je místy až příliš nucený a k jasně danému vyústění příběh spěje neohrabaně zamotávanou cestou. Své momenty film má, to zase jo, ale čekal jsem, že důvodů pro zasmání tu bude mnohem víc. Alespoň že obsazení je celkem slušné a nejmladší Geislerce to s Prachařem příjemně šlape. Nicméně nechápu, kdo obsadil to otylé cosi ze Slovenska. To bylo něco naprosto příšerného a i tenhle castingový kiks má svůj podíl na celkové podprůměrnosti. 35% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Evidentně jsem asi jeden z mála, ale mně tato romanťárna hodně sedla. Ester to fakt seklo, nehraje si na modelku a přitom je to krásná herečka. J. Prachařovi začínám opravdu přicházet na chuť, tady byl výborný. Slabý článěk bych viděl v jebnuté kámošce E. Kramerové. Malinko mi to bortila. Nemuselo se tolik zpívat, ale vtipné to bylo. Závod na pardubickém závodišti super. U mě fakt dobré, pohodová komedie. Necítil jsem až takový tlak na to, aby se tato komedie něčím stala, v tom vidím velké plus... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • V čase cca 1:31:00 přichází Eliška (Ester Geislerová) s přítelkyní na střechu k úlům, aby tam rozmístila květiny. V té chvíli je ještě celá stěna s rákosem bez jediné kytky. O několik vteřin později rovná právě přinesené kytky vedle úlů a stěna už je celá vyzdobená květinami i s rámečky. (Tonula)

Reklama

Reklama