Reklama

Reklama

Tvůj syn

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozzuřený otec je připravený na odplatu. Někdo přece bezdůvodně napadl jeho syna a ten teď v nemocnici bojuje o život...  Když skončí Marcos (Pol Monen) v kómatu kvůli napadení neznámými pachateli a policie nepracuje tak, jak si jeho otec Dr. Jimenéz (Jose Coronado) představuje, rozhodne se, že si pachatele najde sám a postará se o to, aby trpěli stejně tak, jako jeho syn. A to bez ohledu na důsledky. Jenže jak až daleko je ochoten zajít, aby zjistil pravdu? (Tejkina)

(více)

Recenze (43)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Solidní španělské rodinné drama, které má jasnou myšlenku. Ta sice v průběhu jejího dění osciluje mezi zaujetím a letmou nudou (kvůli pomalému rozjezdu), ale v závěru solidně šokuje, čímž upravuje výsledný dojem na středně dobrý. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Vynikajicí psychologické drama, které má ke konci větší koule než se může většinu stopáže zdát. Tichý film s jednoduchým scénářem, který táhne svou málomluvnou urputností José Coronado. Miguel Ángel Vivas režíruje minimalisticky a natočil svůj asi nejlepší film. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Miguel Angel Vivas španělský talent, který má za sebou kidnap pecku Secuestrados a řemeslně zručný horor Extinction nyní přichází s Revenge dramatem říznutý Thrillerem a je to jeho nejlepší dosavadní film. Příběh se zaměřuje na doktora, jehož syna přivezou do nemocnice brutálně zmláceného téměř na půl mrtvého a jelikož Policie prd dělá rozhodne se viníky najít sám. Celý film táhne herecký výkon Joseho Coronada a byť se film nese v pomalejším duchu, vtáhne divákovou pozornost už od začátku a servíruje velmi autentickou a dusnou atmosféru s nečekaně ostrým finále ( Ano dojde i na Rape) a šokujícím zvratem v závěru. Highlightem je také scéna na toaletách či záběr zmlácení syna, při kterém Vám bude až fyzicky nepříjemně. Hoho Španělé jsou opět ve formě. 80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem ani nemukala, jakou to mělo výbornou atmosféru. Jose Coronado byl vynikající, jeho emoce se mu daly číst z výrazu obličeje. Lékař který by měl být podstatou rozvážný se dostal do nelehké situace a já jsem přemýšlela, jestli ho mám odsoudit a nebo prožívat jeho vnitřní boj s ním. Závěrečná část byla strhující, ačkoliv samotný film měl spíš pomalejší spád. Kdo je to ten Miguel Ángel Vivas ? ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Proč nejdete domů, Juane? Vašemu synovi se vede dobře. Jestli se něco změní, zavoláme vám na mobil. Tady nic nezmůžete.“ - „Díky. Vy máte děti?“ - „Ano.“ - „Pak víte, že je to nemožné…nic nedělat.“ A pan doktor se brzy dostane do situace, kdy může také jen nečinně, bezmocně čekat. Usmyslí si však, že zjistí, co se stalo, a pomstí svého syna. Vezme spravedlnost do svých rukou navzdory tomu, že je to jen obyčejný, stárnoucí muž, který se i bojí a není to „taťka-bývalý agent“ ve stylu Neesona (spíš naopak). Udělá řadu rozhodnutí, které je možná těžké přijmout, natož snad schválit, ale divák ho instinktivně chápe. Jenže pravda je drsnější, než by se kdy nadál…Tu hijo je sice pomalu plynoucí drama, má ovšem své napínavé momenty, divák sympatizuje s hlavním hrdinou (výborný José Coronado), dočká se řady silných scén (asi nejvíc se mi líbil střet otců) a nechybí i potvrzení známého faktu, že rodiče své děti často vůbec neznají. Trochu mě zklamal jen konec (to, že byl useknutý, moc nepřidalo), celkově dávám silné 4*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Něčeho takového se extrémně obávám. Banda pitomců posilněná alkoholem a ještě nějakou tou přiblblou počítačovou hrou nebo knokautem bojovníka v kleci si v přesile troufne na jedince. A je jedno, zda je to kluk nebo holka. Rána, po ní druhá a když ho svalí na zem, nemají problém dotyčnému dupnout nohou na hlavu. A ještě jsou natolik pitomí, že si to celé nahrávají na mobil. S něčím podobným se naneštěstí setkal i syn váženého doktora. Kluk má rozbitý obličej, leží v kómatu a zoufalý i rozzuřený otec znovu přináší osvědčené filmové téma „bezradného rodiče, který bere spravedlnost do svých rukou“. Policie totiž nepracuje tak, jak si tatík představuje, přátelé syna mění výpovědi nebo o incidentu raději mlčí. Tichý film se spoustou předlouhých scén, které táhne urputný José Coronado. Nikdo nikam nespěchá, atmosféra je solidně tíživá a v závěru divák dumá, na kterou stranu se přiklonit. Pravda je totiž občas nemilosrdnější, než by se mohlo zdát. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pudům neporučíš. Tolikrát to celé mohlo snadno sklouznout k čisté neesonovině, nakonec si ale Your Son uchová přísně dramatický ksicht. Poslední záběr šrotuje v hlavě. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film možno trochu doplatil na svoju až prílišnú komornosť , ale mne tieto filmy sedia. Scenár nemusí byť originálny, dôležitejší je asi ten prístup. Pomalší rozjazd, ale postupne ako sa to rozvíja prepadáme spolu s hlavným hrdinom tlaku okolností a film naberá na obrátkach. Veľmi pomáhajú realistické výkony hercov, veľmi podobne s horúcou hlavou by takúto situáciu riešil nejeden otec, hoci ja osobne by som v závere reagoval trochu inak, tak ako káže zdravý rozum, ale každý sme iný a takých bezbreho milujúcich otcov je určite dosť. V poslednej dobe sa veziem na španielskej vlne a som max. spokojný. 80%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa ubrániť pocitu, že niektoré situácie okolo hlavnej postavy už prekročili únosnú mieru okatosti dramatického nátlaku na diváka, no i napriek tomu sa na to pozeralo výborne. Myslím, že to má na svedomí hlavne to civilné vyznenie a pomerne ľahké vcítenie sa do hlavnej postavy. Nadpriemer. 75/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Španělsko/francouzský revenge drama. Nepohrdnu krvavou revenge jízdou ale tohle je o něčem úplně jiným. Tohle je spíš o psychologii postavy otce. Film má svoje tempo a pomalej styl vyprávění a proto to nejspíš nesedne každýmu. Mě to ale sedlo. Má to takovej lidskej, dobře zahranej(role otce) ale hlavně uvěřitelnej a silnej příběh. Bacha SPOILER nebo spíš otázka obsahující menší spoiler. Který z těch dvou videí bylo těžší pro otce Marcuse vidět ? ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Pomalý rozjezd je záhy zapomenut, pak snímek nabírá tempo a přináší neskutečnou dávku emocí, která vrcholí v závěru, jenž si nezadá s antickou tragédií. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Otcovská láska je víc, než všechno. Víc, než pravda, nebo lež. Klasický příběh o pomstě, s pro mě nečekaným rozuzlením, které potvrzuje jedno staré, známé pravidlo, že všechno se má dělat s chladnou hlavou a ne emocemi, což tady platí v závěru na druhou. Vynikají, tlumený výkon Josého Coronada povyšuje tenhle film lehce nad hranici čtyř hvězd. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není snadné film sledovat, ale je to působivé a chvílemi výjimečně nezvyklé. Pár momentů extrémního násilí. Intriky, které publiku pozvolna odhalují o co jde. Ze závěru můžete být znechuceni a zbude vám hořkost v ústech. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást popisem, který by mohl lákat na nějakou akční revenge, protože tohle je čistokrevný španělský slow-burn s mnoha nekonvenčními záběry, pomalým tempem, ale zato o to údernější atmosférou. Hollywoodem znetvořený divák pak bude remcat, ale fanda slow-burnů, festivalovek a netradiční filmařiny bude nadšeně skákat radostí. Nebo spíše nadšeně dumat depresí. Stopáž se může zdát natahovaná a s mnoha “tupými” záběry, které snímají hlavní postavu zblízka po několik minut a které vlastně nic neříkají, ale bystrý divák pochopí, že vše zde má svůj účel a celé je to rafinovaný způsob, jak divákovi co nejvíce přiblížit hlavní postavu, způsob jejího uvažování a celý přerod z klidného chirurga do zoufalého otce, který by pro svého syna udělal vše a za jakoukoli cenu. Atmosféra diváka dusí od prvních minut, ztvárnitel hlavní postavy je známá tvář ze španělské tvorby a opět si to tady zandal s citem a celý jeho vývoj jsem mu zkrátka sežral, a v závěru pak přijde finální rozuzlení a zvrat, na který jsme čekali celý film a konečně je odhalen důvod, proč se všichni chovají tak tajemně a zvláštně po celou dobu filmu. Španělé to prostě znova dokázali a já si film užil naplno. Jen se mu prostě divák musí odevzdat a musí chtít cítit ty emoce s hlavní postavou, v opačném případě je to jinak “jen” obyčejný film, který divák bez nálady bude znuděně přeskakovat a bude nadávat, že se půl filmu nic neděje. Těžká, dusná, ale o to kvalitnější filmařina. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Otec a jeho láska k synovi. Doktor Jiménez se jednoho dne dozví, že jeho syna v místním klubu skoro k smrti ubili nějací útočníci. Snaží se všemožně pomoci policii v pátrání, ta je ale laxní a jako by se bránila vyšetřování. Jiménez postupem času zjistí, že jeden z útočníků, syn majitele největšího klubu ve městě, si celou věc natočil na svůj mobil. Rozhodne se mobil získat za každou cenu ... ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Podle těch všech nadšených komentářů jsem tedy čekala něco víc. To pomalé tempo mě docela ubíjelo a ani ty správné emoce mi nenaskočily. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Napínavej thriller s jasně rozdanými karty pro postavy sympatické a nesympatické. Ovšem otcovská láska skvělého Josého Coronada udělá zápletku mnohem komplikovanější a sympatie se začnou v průběhu filmu přelévat. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To byla , ale píčovina prej realistický film jasně to je asi tak reálné jako Rychle a Zběsile Hobbs a Shaw. Tak, že chlápkovi zmlátí syna a 3/4 filmu truchlí a nic neřeší a pak se pomstí. Kdyby tu pomstu aspoň ukázaly , ale kdepak zavřou se na hajzlíku a pak někdo umře to je celý film. Film se táhne daleko více jako oba díly remaku To dohromady a dějově je to prázdné. Ty 2 hvězdy dávám za scénu kdy jede autem a na silnici se válí nemocný kůň a lidi místo, aby mu pomohly to vše natáčí na mobil tahle jediná scéna je autentická (nejspíše , ale ani nebyla zamyšlená pro film jelikož tam vůbec nepasuje podobně jako kdyby jste do válečného filmu narvaly hvězdné meče) a přesně ukazuje realitu dnešní zvrácené doby. Ten ´´šokující,, konec to spíše ještě více pohřbí než zachrání jelikož ženskou co roztahuje nohy na počkání litovat nebudu (navíc zde nemá ani žádný psychologický rozbor osobnosti) teda měly to spíše prezentovat tak, že ji někdo napadl on ji bránil a dostal nakládačku. 40 procent více ani omylem. P.s. kde zmizela postava toho otce co mlátit svého syna? ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Ako som z toho bol nadšený, tak som aj od nudy a statiky zaspal. Nuž lenivý som bol vracať sa k tomu späť, ale vrátil som sa a zle som spravil. Pre mňa nestráviteľné a záver nepochopený, čo sa mi u Španielov nestáva. Škoda no. ()

Reklama

Reklama