Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (2)

Bojovník (2019) 

Filmům se letos až tak moc nedaří, ale definitivně rok 2019 patří Seriálům! Krom Chernobylu a Deadly Class je zde další záležitost, která splňuje vlhké sny fanoušků. Jonathan Trooper zodpovědný za Banshee nás nyní přivádí do druhé poloviny 19.století do Čínské čtvrti v San Franciscu, kde probíhají války 3 čínských gangů Tong. Hlavní hrdina je inspirován na motivy Bruce Leeho a přijíždí z Číny do San Francisca najít svou sestru, ale aby přežil je nucen se přidat k místnímu gangu. Perfektní takřka v každém ohledu a seriál velmi táhnou skvělé postavy. V nepřátelském gangu se objeví dvě známé martial arts hvězdy ( Joe Taslim z Raidu a Night comes for Us) a také Dustin Nguyen z Vietnamské pecky Rebel. Je zde také skupina Irů, kde vévodí Irský mafián Dean S. Jagger. Potěší i zkorumpovaná policie, politici či bordel máma. Po akční stránce je film bezchybný. Především je seriál velmi brutální a krví se zde nešetří a samotné souboje mají dynamickou a efektivní choreografii ( kouká se na to skvěle). 5 díl je příjemnou Westernovou odbočkou s přestřelkou v hospodě, kterou by záviděl i leckterý Western. Skvělá dobová atmosféra, parádní soundtrack, slušný děj i dějové zvraty, skvělé postavy, které si divák oblíbí ( záporné i kladné) a dostatek akce. Co víc si přát.100% Tohle je regulérní seriálový RAID! " Bojovník má pouze dvě cesty. Buď padne! nebo se zlepší! " !! ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druhá série Warriora je ultimátní martial art Orgasmus a jedna z nejlepších záležitostí, kterou jsem letos měl čest vidět. Tady jsem slintal blahem celých 10 hodin a každý díl přinesl alespoň dvě solidní akční scény. Dějově je Warrior velmi poutavý, nešetří se zde krutopřísnými zvraty a nové postavy na scéně jsou správně Cool, ale jdeme se věnovat Akci, protože na té tahle série staví. Došlo zde na vysněný fight Dustin Nguyen vs Joe Taslim, což fakt nebýt toho seriálu, tak se tihle dva nejspíš nikdy nepotkají a za to jsem vděčný, vynikající je odbočka do Mexika, kde je téměř hodinový Turnaj, kde se objeví i Michael Bisbing a tady museli slintat blahem fanoušci arénovek především série Undisputed. Největším vrcholem série je však díl číslo 9. který je bezesporu Raid v ulicích, kde si to Číňani rozdají s Iry a je to půl hodinový masakr, kde jsem si myslel, že si vytrhám radostí snad všechny vlasy. Vidět Andrewa Kojiho s Joe Taslimem po jednom boku byl zážitek k neuvěření a jakmile Andrew Koji vzal do ruky nunčáky, tak to byla snad nejlépe zpracovaná filmová pocta Bruce Leemu vůbec. Finální Duel akorát vše pěkně završuje a já musím konstatovat, že lépe natočená akce v seriálové podobě doposud nevznikla. Příběh*****, Akce*****, Humor***, Násilí****, Zábavnost*****, Hudba*****, Vizuál*****, Atmosféra*****, Napětí****. 10/10: ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama