Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Diskuze

HanzoBureshi

HanzoBureshi (hodnocení, recenze)

Třetí řada - 29.6. 2023 Ať už je červen! Ten teaser je cool. Jen doufám, že se kvalita nezmění, protože ta druhá řada byla opravdu pořádné dělo. 

Solrac

Solrac (hodnocení, recenze)

HBO Max začalo natáčet třetí řadu. Už je venku i pár fotek mimo plac, Andrew Koji se jen usmívá.

Solrac

Solrac (hodnocení, recenze)

Třetí řada potvrzena na HBO Max, takže nabrousit nože, sekery a jde se nato.... HURÁÁÁÁÁ.....

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

První sezóna slušná, ale druhá je teprv solidní nářez. Fakt by to chtělo ještě aspoň jednu a nějaký rozumný zakončení.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Solrac

To už loni. Bohužel. Do druhé řady jsem už od začátku s tím, že bude poslední a čekal jsem, že to oznámí hned po odvysílání. Šéf HBO MAX nejdřív řekl, že o služby Cinemaxu nemá zájem, kéž by se to změnilo. Nebo se toho ujala kabelovka HBO, to by možná bylo úplně nejlepší.

Solrac

Solrac (hodnocení, recenze)

Cinemax letošním rokem ukončil výrobu seriálů, tak jsem zvědavý kdo natočí další sérii. Že by HBO? Pokud ne, tek můžeme udělat jenom pá, pá Bojovníku.

na příspěvěk reagoval Spiker01

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

3seria musí byť!!veď to skončilo nijako..leary frajirek konečne dostal poriadne na piču a tá otravná krava Penny bleakova skončila tam kde mala..+je šanca že psychopaticky činan s kerkami na ksichte zdrhne pred obesením..3seria musí byť!!tento seriál je zlato

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Z časti 2x09 mi takmer utrhlo dekel.taky masaker som videl naposledy v raide..na toto sa ani Banshee nechyta

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Mam rad serialy kde sa kvalita postupne posuva vyssie a vyssie. 2x09 bol exceletny.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

KeineLust

Je to masakr jo. Dávalo by smysl, aby se tvůrčí týmy ze Cinemaxu přesunuly pod křídla HBO MAX, k čemuž ale asi nedojde/nedošlo. Bohužel očekávám, že po odvysílání rovnou seriál zruší :(

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

ty vole, druhá série je zatim strašně narubaná. všechny zápletky točej motor do červenýho a ten větší rozpočet je na tom strašně znát. jediný co mi dělá starosti je, že Cinemax údajně končí s tvorbou původních seriálů, takže jestli se toho někdo neujme tak máme po ptákách. snad k tomu nedojde, byla by to velká škoda, potenciálu do budoucna to má kvanta.

na příspěvěk reagoval Spiker01

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

Ještě jsem to nezačal koukat ale je tam  Bruce Lee jako postava ? děkuji 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Tak konec sedmého dílu byl brutální cliffhanger, kde se dva gangy mají do sebe pustit. A celé ty jatka trvají asi tak minutu!!!??? To mě docela naštvalo, čekal jsem daleko větší řezničinu, než minutu sledovat pár nepřehledných seker lítajících vzduchem a pak střih a sledujeme bloncku v posteli. Naštvalo mě to až tak, že si dám na chvíli od toho pauzu, přijde mi že o proti Banshee se to drží dost pozadu co se týče soubojů, zatím to jsou takové krátké potyčky spíš. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

označení "Bambusáci z džungle, co z ní vyběhnou a nařežou ti prdel a pak si dají nudle" se ti jako nelíbí proč ???

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

já to takhle dělal u některých seriálů. Na jednu stranu mi bylo líto, se na to vysrat, když už sem se dostal za nějakých dvanáct dílů a dalších dvanáct přede mnou, a za druhý sem si říkal, že třeba k těm postavám přilnou, nebo se v seriálu stanu něco, co vytáhne ten seriál a mě to začne bavit. A i když se třeba nic z toho nestalo, tak sem to dokoukal až do konce. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

"úchylné postavy ktorých príbehy ma vôbec nezaujali a tak som po dvoch dieloch nadobro rezignoval a z zvyšku série som si preklikal len bitky"

 

 

to je smrtící logika 

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama