Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako funkčné ako prvá séria. Páči sa mi ako sa postavy vyvíjajú ale ako aj všetky dostávajú potrebný priestor narušiť naše divácke percepcie. Tých čo sme moc radi nemali, sme začali rozumieť a tým ktorým držíme palce nám umožňujú prežívať emócie nášho mládi v bezhraničnej sile a údernosti. Otis a Erik si prechádzajú druhou sériou , zmenami a romantickými eskapádami a ja im veľmi moc držím palce. Otvorenosť seriálu s akou sa zameriava na problémy mladých, na normálnosť aj na sexuálnu revolúciu mi príde v rámci žánru neprekonateľné. Niečo čo sa oplatí sledovať. Aj napriek sexuálnym témam to má totiž silný morálny a ľudský rozmer. 2. séria - 100% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat jako hrom! Pokud se vám první série líbila, nyní bude křičet blahem. Herci jsou více sehraní. Děj je konzistentní. Humor funguje na výbornou. Dramatické chvíle neskřípou a dojmou vás. Navíc se zde vyskytuje i lehce depresivní podtóny, které ještě více přidají na uvěřitelnosti. Tento seriál by se měl promítat všude. Učí totiž jednu důležitou věc. Komunikaci mezi partnery. Něco, co mnoho osob nezvládá. Jsem nadšený. Všech osm epizod je nacpaných úžasnými momenty. Top 10 letošního roku má obsazené jedno z míst. Season 2 - 90% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě, jsem si říkal, že tohle bude snad ještě lepší, než první série, ale nakonec není. První sezona byla víc zábavnější, víc sexy, víc ulítlá. Druhá série, je o dost ukecanější, moc o vztazích, o dost teplejší a až moc „multi-kulti". Každopádně i tak, měla každá epizoda něco do sebe a rozhodně si přeji 3 sérii. Tak jako byla * navíc za Emmu Mackey v první sérii, i zde patří jedna pouze pro ní. ( + skvělá hudba a dokonalé úvodní scény každé epizody) ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série byla mírné zklamání. Postavy se stále vyvíjely a měly svoje problémy z 1. série. Zároveň se nám nějaké postavy přidávají a vytváří nové dynamiky a zápletky. Hlavní problém ale je, že některé linky jsou doslova nudné a občas jsem si říkal, zda díl v polovině nevypnu a nedokoukám ho jindy. Nebyla to žádná katastrofa, ale oproti minulé série spíše pokles. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, oproti první sérii se trošku ztrácí lehkost na úkor mírně tuctově působící dramatické vztahovky. Což jako chápu, že diváci chtějí, ale pro mě tím seriál ve skutečnosti ztrácí zajímavost. Chápu i, že nějaký ten vývoj okolo tam být musel, aby seriál nestagnoval, ale šlo to myslím udělat bez příklonu k mainstreamu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama