Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (16)

Esinti 

všechny recenze uživatele

Většinou mě u seriálu chytnou první díly a postupně to ztratí svěžest. U Ruské panenky je tomu naopak (tedy aspoň u první série). První díl je opravdu výzva dokoukat. Celé se to táhne a rozjezd přijde opravdu až někdy v polovině třetího dílu. Nicméně jak se to rozjelo tak jsem měl naopak problém to vypnout. Chtěl jsem vidět další a další díly dokud jsem nebyl na konci série. Seriál je podaný docela vtipně, když se prokoušete přes start tak vás to chytne. Natasha byla dle mého dobrá volba hlavní postavy, protože jen díky její nátuře působí série spíše komicky než depresivně. Další skvělá volba je výběr ústředního songu, který se neohraje ani když pojede tisíckrát za díl. Jako proti beru pomalý start, občas zmatené akce způsobené tím, že některé věci jsou nedostatečně osvětleny a prostě se dějí. Za mě je to mezi 3 až 4 hvězdami. Dávám 4 protože mi něco říká, že až uvidím druhou sérii padne to směrem dolů tak ať mám co upravovat. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Špatný rozjezd série, který byl celkem mdlý a nudný, tak se příjemně rozjel a nakonec z toho byla zábavná podívaná, která měla výborný závěr. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

1. séra Russian Doll" ma celkom príjemne prekvapila. Dokopy to ani nie je moc dlhé. Len nejaké 4 hodiny. To mi vyhovuje, lebo sa človek tým dokáže veľmi rýchlo prelúskať a dostane sa na koniec. A popravde poviem, že prvá séria pôsobí aj ako dostatočne uspokojivé zakonečenie. Viem, že bude ďalšia séria, no neviem či sa vrátime k týmto postavám. Ja by som bol tomu rád, len neviem čo by sa dialo ďalej. To je asi vo hviezdach. Natasha Lyonne opäť hrá seba samú a zase jej to ide dobre. Možno by som ju mal trošku kritizovať, že recykluje svoje postavy, ale na druhú stranu je v tom tak dobrá, že si jej postavu opäť viem užiť. Nadia je vtipná a má šarm. A dokázala ma počas jednotlivých epizód dobre držať. Takže jej dávam kredit. Chalan čo hrá Alana je podľa mňa tiež dosť dobrý. Myslím si, že to síce začína trošku ako starý známy koncept nesmrteľnosti, kde sa opätovne preberieme v nejakom bode a prežívame všetko odznova, no má to pár nových elementov, ktoré to robia zaujímavé. V prvom rade sa mi páči, keď zistíme, že to afektuje 2 postavy. To je nové. Postupne si všímame, že v jednotlivých skokoch sa odohrávajú nejaké zmeny. Najprv malé, no postupne väčšie a väčšie, až ku koncu dokopy sme vo svete, v ktorom nie je skoro vôbec nič. To sú inovatívne veci a fungujú. A myslím si, že v poslednej epizóde to vynikajúco zaklincujú, keď sa ocitnú obe postavy v úplne inom univerze a majú dokpoy len jednu príležitosť niečo zmeniť. Nebudem to spoilovať, no je to podľa mňa kreatívne a fungujúce. Možno by som bol radšej, keby to bolo trošku dlhšie a dalo nám viac informácií, no ako celok je to podľa mňa dobrý seriál s dobrými a aj celkom inovatívnymi nápadmi. A som len zvedavý, s čím príde seriál nabudúce. Hodnotenie: B+ ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Časové smyčky jsou fajn téma, které mě ještě do nedávna bavilo sledovat. Bohužel píši již v minulém čase, protože Russian Doll je zrovna jeden ten nepovedený případ. Herecké obsazení mi nesedlo a od toho se vlastně vše ostatní odvíjelo. Sice jsem první řadu dokoukal celou, ale to jen díky časové délce jednotlivých epizod. Od horší známek to zachraňuje jen občasná povedená hláška. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravdou, že sa v seriály objaví niekoľko skvelých momentov, ale viac-menej romantické seriály pre mňa nie sú práve tým, nad čím by som sa rozplýval a aj keď je ich hlavná pointa niekde inde predsa len to bol seriál skôr o vzťahoch ako o smiechu, aj keď vtipných momentov sa našlo pomerne veľa ale nakoniec tam bolo predsa len o čosi viac romantiky. Od istého momentu mi to prišlo pomerne stereotypné a nemyslím si, že sa do druhej série budem príliš hrnúť. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

1. série: Nápad fajn, postupem dílů se dočkáme osvěžení, které spouští novou změť událostí, má to svižné tempo a úžasná Natasha Lyonne to tak nějak drží pohromadě. Bez ní si neumím představit, jak by to celé bylo tak koukatelné. Její herecký výkon je tady totiž ten středobod a ostatní se tak nějak děje. Některé scény jsou fakt vtipné, některé zbytečné, je to takový zvláštní time-loop seriál, který byl rychle za mnou díky krátkým dílům. Nicméně jestli úplně ukojil moje seriálové choutky a trefil se mi stroprocentně do vkusu? Asi ne. Nemám potřebu na něm nic kritizovat, jde zkrátka jen o můj pocit. Do druhé série se mi po zhlédnutí traileru zatím asi nechce. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krapet překombinovaný mi zní líp, než úplně jsem to nepobral. Ale bylo to interesting a v mém žebříčku top projektů založených na časové smyčce se to rozhodně neztratí. Lea má 7 životů je topka, ale Ruská panenka taky výborná. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc jsem nečekal, ale nakonec mi ty 2 hoďky (víc asi fakt těch 8 dílů dohromady nemají) hodně sedly. A Natasha Lyonne je úplně boží, takový Bojack v časové smyčce. 8/10 ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Trochu šílené a fungující spíš ve filozofické rovině než ve vědecké teorii. Perfektně zvládnutá gradace se skvělou Natashou Lyonnou i Charlie Barnettem. Doufám, že celistvý rozměr tomu dodá druhá série, takhle mi to přišlo trochu nedořešené. Zábavná a lehce ulítlá záležitost a to přesto, že téma časových smyček obvykle moc nemusím. 75% ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd, cca první tři díly, je to klasická vykradacka Hromnic, prostě loop furt dokola, sice je Nadia sympaťák, ale není to nic, co jsme už někde neviděli... Pak se to ale začne zamotavat, a Nadia s Alanem se mi začali dostávat víc a víc pod kůži... A nakonec to byl celkem slusnej time-loop seriál. Škoda toho rozjezdu... A Harry Nilssona z hlavy je tak nevyzenu 😅 anyway, je tu hodně otázek pořád nevyresenejch... Hmmmm... ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Natashu miluju už od Holek za mřížemi, tak jsem zvědavá, co přinese druhá série a jak si s námětem poradí, protože co se týče očekávání a napětí co přijde s další a další smrtí je zde nepopiratelně uspokojivé, takže doufám, že druhá série bude přinejmenším stejného tempa, byť ne lepší. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie. Teším sa na ďalšie pokračovanie príbehu o kučeravej Sue. Seriál originálne pracuje s pomerne často využívaným nápadom, v priebehu mení žánre (komédia, dráma, psycho-thriller) a ponúka zaujímavé zvraty. Navyše diváka vedie k snahe zmeniť svoj život k lepšiemu. ()

Reklama

Reklama