Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřování Lauřiny vraždy nabírá nový směr. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě se toho moc neděje, jakoby se vše točilo jen kolem Donny a jejích zmatků ohledně Jamese. Díl tak zpestří zejména jednoruký muž a Audrey jedoucí na bílém tygrovi... Naopak nová postava prodavače konfekce, která se točí okolo Lucy, mi byla vždy dost nesympatická. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dosavadních dílů asi nejslabší počin. Za mě hodně přeslazený díl, kde se dost času řeší milostné pletky Dona - James - Maddy. K tomu se nám tu rozjíždí nový trojúhelník okolo Lucy, který je alespoň dost potrhlý a zábavný. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Lynch ve svých úvahách lehce přeběhl dobu. Agent Cooper je mimořádná postavička v tomto šíleném městečku. Díl se znovu táhne na mysteriózní vlně. Definitivně se zde narýsoval nový romantický trojúhelník kolem otravného motorkáře. Na scéně se stále více objevuje prazvláštní šikmoočko a tajuplný indián konečně dostal jméno Bob Robertson. Moc se mi líbil experiment s hypnózou, pomocí kterého byl bělohlávek usvědčen z nesmírně zbytečné vraždičky postavy, která mohla více zpívat. Slabší 4 kousky. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama