Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (427)

Radko 

všechny recenze uživatele

Konšpirátori na odstrel. Len preto, že si vraj stále len vymýšľajú. Tak pozor a bububu! Neprajte si niečo vo svojich konšpirátorsko hoaxovských weboch, lebo sa Vám to môže splniť! Nečakane, brutálne a tvrdo. Ale aj medzi prakokotmi sa vyskytne výnimka. Pretože nič nie je čiernobiele. Ani ideálne. Ako ukazuje film, svet liberálno korporátnych zrúdičiek naformátovaný na korektný jazyk a nekorektné myslenie a konanie, je rovnako odpudivý ako vysnený svet kadejakých militarizujúcich sa národoveckých zmrdov. Skvelá a jednoduchá nadsázka. Nefunguje úplne stopercentne, ale nenudí a odsýpa akčne. Tak, že sa ani nenazdáte a je tu koniec. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Málem mě trefili!"„Pic."„Prsk." Úvod má pěkný rozjezd a scéna s bednou je napínavá. Ještě benzinová pumpa drží se začátkem krok, vlak, no a potom se to začne rozplizávat. Sběrný tábor pro imigranty - proč? Čekal jsem akční jízdu, nadupaný survival, dechberoucí úprk o život. Místo toho se hlavní postava Crystal promění v Ramba, co má za sebou misi v Afghánistánu, a jde se všemi zatočit. A protože od třetiny je děj dosti předvídatelný, tak se velká překvapení nekonají. Absolutně nejhorší scénou je ženský souboj. Nemohu si pomoci, ale byl tak komický, že jsem měl co dělat, abych nevybouchl smíchy hned zkraje. Jo, jinak hezké podříznutí krčku, rozstřel hlavy, roztržení granátem a dojde i na střeva ven, jenže mi to nějak nestačilo. Mé očekávání vyšumělo jako levné šampaňské. Nemůžu říci, že bych se nudil, ale odvaz se nekonal. Alespoň to prase mohli víc zmasakrovat... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Budeme tu dál poslouchat Beethovena nebo popojedem? '' ---- Tak tohle byl sakra dobrej závěr tohohle filmového víkendu. Nečekal jsem nic moc krom sté variace na Battle Royale či Hunger Games. Prostě partu zoufalců někde vyklopí omámené z pytle na louku ohraničenou výbušninami - dál jako že nee, každému do ruky dají kudlu nebo něco co se nabíjí a kdo vyhraje ten vyhrál. Tedy pokud není plán jinak. Ale ouha. Že tady bude něco jinak jsem zavětřil už na palubě letounu cestou tam. Na louce s bednou už mi to žánrově jako horor či drama vyloženě neštymovalo, což se projevovalo mým nadzvednutým obočím. Dál už jsem poznal, že koukám na super úlet, kterej si dělá prču úplně ze všeho. Z gore filmů ultrkorektnosti, dnešnímu zblbnutí do sociálních sítí, Amíků, migrantů, ústavy USA, Afroameričanů... Prostě všeho. Ano, komedie je to pravda krapet krvavá. Ale taková je už dnešní doba. Těch různých narážek ve filmu je tolik, že si ho dám určitě ještě jednou. Včera jsem viděl s Hilary kovbojku (pravda krapet netradiční), ale tahle role jí tu tedy kurva sedla. Závěr jak z Kill Billa, akorát Carradina vystřídal jiný záporák. Perfektně jsem si pošmákl, protože jsem čekal něco jiného a tvůrci s tím potvory počítali a pod pokličku šoupli úplně jinou chuťovku. A to já hodnotím velmi kladně. Takže za mně je to za 4 šáňa Heidsieck 1907. * * * * ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Bombastickej nástup s komediálními prvky mě dostal. A v tom tempu a stylu to jede vlastně celej film. A skvělá Betty Gilpin tomu všemu vévodí. Žádná nuda. No a třebaže je tohle točený s velkou nadsázkou, myslím si, že choutky filmovejch progresivistů bohužel nejsou daleko od choutek těch skutečnejch vymaštěnců, kteří řádí v dnešním zvráceným západním světě o sto šest. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Jedenásť osôb sa za neznámych okolností prebudí na podivnom mieste. Na neďalekej lúke objavia bedňu plnú zbraní, ale nestihnú sa ani obzrieť, a už sa ocitnú pod palbou. Začína byť jasné, že sa začal lov, a práve oni sú pre útočníkov trofejami. - Naschvál som si tento horor odložil na sviatky, pretože som vedel, že sa mi bude páčiť a poriadne si ho užijem. To sa aj vyplnilo a som s ním nadmieru spokojný. Film si už od prvej minúty drží strhujúce tempo, je plný akcie, krvavých úmrtí, ale najviac v ňom jednoznačne vyniká herecký výkon Betty Gilpin, ktorá ma svojou mimikou a výrazom tváre úplne ohúrila. Film je tvrdou kritikou, pri ktorej je ale nutné poznať momentálne politické pomery v USA, ktoré mi ako fanúšikovi DT nie sú lahostajné, ale tento film v podstate nemá čím uraziť, pretože aj na našej strane je kopec šialených ludí, ktorí uveria všetkému, čo si na internete prečítajú. Ťažšie to je už potom s prevzatím zodpovednosti za hlúpe činy, ale vo výsledku si myslím, že po zhliadnutí by nemal zostať urazený nikto, pretože boli sofistikovaným spôsobom skritizované oba tábory a nezdá sa mi, že by si film nutne vyberal stranu, na ktorú sa prikláňa. To ostatne potvrdzuje aj jeden z rozhovorov s Betty Gilpin, kde povedala, že obe strany sa od seba každým dňom viac a viac vzďalujú, čomu sa nedá oponovať. Zaujímavé to začne byť vtedy, keď v USA naozaj príde k občianskej vojne, a podobné riešenie problémov sa stane tvrdou realitou. + Emma Roberts ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)
  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama