Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Vitex odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě, že ve zvukové stopě občas chybí atmosféry (šum okolí) nebo ruchy z prvního plánu (např. zvuk kabelky dopadající na postel). Nepovažuji to ale za tvůrčí záměr jako u Godardova Vojáčka, ale prostě za zfušovaný mix. Pod "sound designem" je v titulcích mimochodem podepsán kameraman / producent / střihač filmu Jiří Markvart, což vysvětluje mnohé... Ale jednou jsem se zasmál dokonce i na místě, kde jsem opravdu měl! :-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

já v tomhle případě půjdu trochu proti proudu.Po prvním strašidelném díle jsem očekával velký špatný a ani jsem nečekal že to budu schopný dokoukat,ale opak je pravdou.Jasně,ani druhý Špindl není dobrý film,ale ani zdaleka mi nevadil tolik jako jednička.I přes místy toporné dialogy a navzdory tomu,že často působí jako slepenec náhodných scén a záběrů totiž tu a tam vykoukne dobrý a povedený vtip a nakonec těch 109 minut uteklo rychleji než sem čekal.Samozřejmě i nadále nevěřím tomu,že největším lamačem dívčích srdcí a dobyvatelem dámských kalhotek by měl být někdo jako Kohák (popřípadě Roman Skamene),ale co už...40% ()

Reklama

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nehorázná zbytečnost od vybledlých ksichtů někde z bulvárních článků o sračkách slavných v jejich záchodových mísách. Že se tvůrci nestydí za tenhle filmový průjem žádat po lidech peníze v kinech. DVD ideální na ovocný strom ke strašení ptáků. Milá Mercedes Čtvrtníčková, bacha na hraní v těchto srágorách pokud chceš důstojnou kariéru. Tihle vandalové filmového umění tě nikam neposunou. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jednička. 1) Zpočátku jsem měl pocit, že sleduji Ordinaci v růžové zahradě. Stejní herci, stejné role. Pak se tedy ukázalo, že ne._____ 2) Ovšem zpracováním se film od podobných seriálů příliš neliší. Prvoplánové vtípky, herecké obsazení a celé je to nablblé, pokud ne vyloženě blbé. Tvůrci sázejí na známé tváře, kterým vkládají do úst hloupé, věru, hlášky. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nekonzistentní filmový slepenec tady nebyl roky, ale jako podprůměrná reklama na zimní dovolenou ve Špindlu jistě dostačující. Akorát časté návštěvníky nepotěší, že jsou zde vyobrazeni jako naprostí imbecilové a je docela ironie, že zrovna Pachamama Kaira Hrachovcová vrátila svou rolí ženskou emancipaci v Česku o dvacet let zpět. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama