Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Výrazně horší než jednička a to je co říct. Tohle už ani není film, ale sled scének, kde jedna je tupější než druhá. Nemá smysl cokoli a kohokoli rozebírat, nebo se snažit něco vyzdvihnout ... vůbec to nestojí za námahu. Zajímalo by mě jestli si to alespoň vydělalo na náklady, ta hrůza nepatří do kin, možná pozdě v noci na TV Barrandov. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Dej ordinace z ruzovky a soudkyne barbary vc. modryho kodu tvurci zasadili do Spindlu, kde jedine pozitivum je par peknych zaberu z lyzovacky a zabery z hospody, kde se pije nas oblibeny Krakonos. Jinak komedie typu - narveme tam co nejvic znamych tvari a kasatrhak bude hned na svete, jsem myslel, ze uz davno nefunguje. A stale si neda nekdo rict, ze tak se uspesny film resp. komedie nedela. Pulce veci nelze verit a druha pulka dokaze byt neskutecne blba a tak povrchyni, jak to jen jde (uraz na snowboardu). Zachranuje to par docela slusnych vtipu a humornych scenek, ktere se vcelku povedly. Ale kdybych mel vyplaznout 180 za sedadlo a divat se na tenhle plebs, to by me vazne stvalo. ()

Reklama

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nečekal, že to bude horší než předchozí díl, ale byl jsem nemile překvapen. Už v prvních deseti minutách jsem tušil, že tento film budu nesnášet a na konci se moje tušení naplnilo. Příběh a všechny jeho dějové linie jsou nudné a postavy nejsou ničím zajímavé. Prezentace je hrozná, film vypadá hrozně lacině jakoby ho natáčeli mobilem a radši ani nebudu zmiňovat otřesný střih. Herecké výkony byly všechny špatné, ale zároveň jsem to od této herecké soustavy měl asi očekávat, všichni to jsou B-listoví seriáloví herci, kterým se na velkém plátně prostě nedaří. Navíc mi film vůbec nepřišel vtipný, většina pokusů o humor byly neskutečně trapné. Ani hudba se mi nelíbila, většina z ní byla melodramatická a nevhodná. 0/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona už jednička je mizerná, hodinu a půl dlouhá reklama na Špindl (a na nejmenovanou autobusovou službu), ale aspoň působí dojmem, že na ní dělal někdo, kdo aspoň trochu filmařinu ovládá. Dvojka je ale ještě horší. Celý film působí dojmem, jako by někdo ve střižně omylem zaměnil původní film za vystříhané scény, co jsou nahodile poskládány za sebou. Vinu na tom má i příšerný střih, díky kterému se tu různě střídá den a noc, scény na sebe buď nenavazují nebo navazují, ale úplně nepochopitelně a sem tam se objeví i nějaká scéna úplně bez kontextu (někdo jede na lyžích k nějaké zasněžené chatě, přitom nevíme, kdo to je, proč tam jede a vnitřek chaty pak taky nevidíme). Fakt by se to dalo pouštět na FAMU jako studie toho, jak nestříhat filmy. Dále ten filmy absolutně postrádá tempo, je plný vtipů bez pointy a v tradici s většinou současných českých filmů, naprosto postrádá nějaký příběh. A co se těch ostatních vtipů týče, málokterý (vlastně skoro žádný) vyzní alespoň úsměvně. Taky je tu zbytečně moc postav, přičemž většina z nich je k ničemu (Pavlásek) a některé tu mají jediný úděl - nahodile se zjevovat a mizet (Skamene). Chvílemi jsem i přemýšlel, jestli to náhodou není fantasy a některé z postav jsou, co já vím, duchové Špindlu, třeba. Ale bohužel, je to jen vina kreténského scénáře. Jediné, co stojí za zmínku, jsou herecké výkony NĚKTERÝCH účinkujících, ale nikdo tu nemá co pořádně hrát, takže to není bůhvíjaký klad. Místy to bylo ale tak strašně špatné, že jsem se bavil, takže tu slabou 1* dám. Víc fakt ne. Ale rozhodně je to pořád povedenější, než třeba Román pro pokročilé nebo Revizoři. Slabá 1* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Záběry mají někdy kamerou z kraje oříznuté hlavy, nenavazují na sebe občas logicky ani střihově. Film je jedna velká reklamní kampaň na toto lyžařské středisko. Letecké záběry sjezdovek , ukázky sportů, vleků, bazénů, hotelů, barů, modelek a značkového zboží. Do toho pohnuté osudy svaté lékařky, postižených dětí, kajícího se nevěrníka a slípek hledajících na kurzu svou vnitřní sílu. Herectví se nedostavilo – s výjimkou postavy Anny Čtvrtníčkové. K tomu banality pouček z ženských časopisů a pánský humor ze čtvrté cenové skupiny, kde dojde i na „léčbu šukem“ nebo na „čuráka“. Ale pár vtipů mi pobavilo za což dávám jednu hvězdu včetně za neobratnost jediné „akční“ scény se záchranáři z horské služby. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama