Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu s tím, že bude logicky ještě horší než jeho předchůdce, a tvůrci mě rozhodně nezklamali. Ve snímku se objevilo mnoho mně známých ale i úplně neznámých tváří a dost mě překvapilo, že jedinou herečkou, která se snažila podat i nějaký herecký výkon, byla Anna Čtvrtníčková. Ta mě navíc dokázala několikrát pobavit grimasami typickými pro jejího otce, na rozdíl od ní mě scénárista nerozesmál ani jednou. Dokázal mě jedině v jednom momentu přivést v úžas, ano, byla to ta chvíle s fantastickým lékařským zákrokem, po němž se dostavil pocit štěstí ze záchrany lidského života. WTF??!! No a sledovat "hereckou hvězdu", která si po celou dobu dokázala udržet výraz nadopované ovce, to byl zážitek sám o sobě. ()

PodPantlofak

všechny recenze uživatele

Pokračování české komedie, které snad nikdy nemuselo vzniknout. V našem českém rybníčku jde snad jen o peníze. Komedie už opravdu nejsou to co kdysi. Nevím zda je chyba mně nebo někde jinde. Třeba jsem až moc ovlivňován zahraniční tvorbou. Začínám být pomalu alergický na spojení Česká - komedie, když jen to slyším neočekávám nic velkého. Škoda, český humor je úžasný, viz. Cimrman, ale to už porovnávám nebe a dudy. ()

Reklama

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Sbírka stárnoucích herců až na vyjímky slabší kategorie, nepochopitelný casting bych řekl, vévodí tomu Kateřina Botoxka, která je místy napuchlá jak po napadení hejnem vos, místy vypadá jak Mongolka, hrát neuměla nikdy, ale bývala docela pěkná. To pominulo, měla se držet zvěrolékaře a ne dýchat a zjevně i myslet vagínou. Ostatně to by Helena Houdová taky měla následovat. Naprostio nepochopitelně je pro mne obsazení Milana Peroutky, který nenabízí nic, Pak tu máme vyslkoužilou Janu Synkovou , což herečka je, ale tady jen ucmrndne, Ivan Andrlovou (to je mi líto), Alici Bendovou, která tak yukazuje, že léta plynou, herečka taky nebyla nikdy, Pak je tu hlrůzná kapela co nezahraje ani tón (kdyby to tak dodrželi i ti, co tam zpívají, bylo by to lepší, to jsou odporné melodie o rýmech ani nemluvě), Kohák a Skamene ve svých nejprofláknutějších maskách (přitom Jakub K je chytrý chlap a v teorii tygra i vypadal jako herec), o postavě chlíponého bohatce Jana čenského lépe nemluvit, Pavel Rímský taky dostal málo rolí a dnes i v Tescu :-(. Radim Fiala je vlastně něco jako Jan Čenský, nebo pan Etzler, důkazy toho, že velký pěkný chlap nemusí vůbec umět hrát a může se tím živit po dlouhá léta a i většinu života. RF je prostě hrozný. Postava dcery občas osvěžuje, o herectvé si na základě tohoto díla netroufám nic odhadovat. Nosek další nudný gay, takže celé to zachranuje velmi fragmentovaně vyprávěná love story Vágnerové a Blažka (to byl taky princ, nejen Čenský), asi jako v Babovřeskách byl vcelku snesitelný románek Dolanského a Vondráčkové. Jinak se důsledně vyhýbáme nmahotě (v některých případech asi díky bohu), je tu mnohem méně frnd a vagín než u Meryl Streep a company, máme tu zato čuráka, hurá, to jsme se odvázali. O scínáři netřeba mluvit, hrozný, nelogický /hledání ztracení kupky sena jehly Aničky Horskopu službou (ačkoli ji Navrátil viděl dalekohledem a tedy věděl kde atd atd. Ale zasmál jsem se polohrubé mouoce. Jednou, pak už to bylo jen z děsu. Jestli an tohle dal Fond nějaké peníze, měla by paní Bezděk Fraňková místo platu vracet tento příspěvek do státního rozpočtu a to dost dlouho. Natáčení takovýchto filmů by mělo být ppřestupek, nebo možná i trestný čin. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Záběry mají někdy kamerou z kraje oříznuté hlavy, nenavazují na sebe občas logicky ani střihově. Film je jedna velká reklamní kampaň na toto lyžařské středisko. Letecké záběry sjezdovek , ukázky sportů, vleků, bazénů, hotelů, barů, modelek a značkového zboží. Do toho pohnuté osudy svaté lékařky, postižených dětí, kajícího se nevěrníka a slípek hledajících na kurzu svou vnitřní sílu. Herectví se nedostavilo – s výjimkou postavy Anny Čtvrtníčkové. K tomu banality pouček z ženských časopisů a pánský humor ze čtvrté cenové skupiny, kde dojde i na „léčbu šukem“ nebo na „čuráka“. Ale pár vtipů mi pobavilo za což dávám jednu hvězdu včetně za neobratnost jediné „akční“ scény se záchranáři z horské služby. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama